Speltips inför Mackenzie McDonald – Elias Ymer 15/1: Heja Elias!

Simon Pålsson Publicerat: 15 januari 2018

Elias Ymer har äntligen tagit sig till en Grand Slam-turnering igen och den här gången är möjligheterna att ta sig vidare ännu bättre än förut. Mackenzie McDonald är ingen omöjlig nöt att knäcka.

Tennissäsongen 2018 har börjat på allra bästa sätt för det svenska hoppet Elias Ymer och kanske, bara kanske, är det äntligen dags för den evigt unge Elias Ymer att på allvar slå sig in på topp 100 den här säsongen?

Som bekant har han varit där och nosat tidigare, men aldrig lyckats befästa positionen. Just nu hittar vi honom runt 140 på rankingen, även fall 21-åringen utan tvekan har högre potential. I helgen såg vi en stark Elias Ymer vinna tre raka kvalmatcher och därigenom kvalificera sig till huvudturneringen Australian Open. Med andra ord finns det en del trevligt att bygga på för svensken.

Elias Ymer, född 1996, har dessutom haft turen att slippa tufft motstånd i den första rundan av huvudturneringen. För motståndet står ett år äldre, men rank- och meritmässigt klart sämre, Mackenzie McDonald från USA. Det här är en drömchans att ta sig till andra omgången för vårt svenska hopp.

Vi litar på Elias här

De senaste två säsongerna har varit besvikelser för den Elias Ymer som för ett par år sedan kändes väldigt het när han bland annat stretade emot väldigt bra mot servekanonen och världsspelaren Ivo Karlovic i Wimbledon. Därefter har utvecklingen stagnerat, men möjligen går det nu att urskilja någon form av ny vår för talangen. Med tre raka segrar i kvalet finns det inte mycket att anmärka på vad gäller formen. Under vintern har svensken tränat hårt för att vara redo inför 2018.

Macenzie McDonald är ärligt talat inte mycket att vara rädd för. Amerikanen tog sin första ATP Challenger-titel förra säsongen och är visserligen en rörlig spelare, men saknar både de fysiska förutsättningarna och talangen att bli riktigt bra. Om vi nu får vara så hårda i våra ordalag.

Elias Ymer ska vinna här. Inte minst för att det här är en fantastisk chans att äntligen ta sig vidare till andra omgången i en Grand Slam.

Elias Ymer vinner spelas till 1,92 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Elias Ymer vinner
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 05:30, måndag 15/1
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: