Speltips inför Manchester United – Aston Villa 1/12: Opålitligt hemmalag

Spelbloggare Publicerat: 30 november 2019

Den offensiva kapaciteten som Aston Villa besitter är starkt underskattad, alternativt Manchester Uniteds defensiva kapacitet överskattad. Detta inför söndagens match på Old Trafford dem emellan.

Annons:

Ett b-betonat Manchester United förlorade under veckan borta mot kazakstanska Astana, förvisso redan som klara för Europa League-slutspel, men det är klart att det tär på självförtroendet när inte heller det icke-ordinarie laget förmår att leverera som önskat.

Kan man – nästan – höja upp varningsflaggorna ännu högre? Laget hittas trots allt bara i mittenskiktet av Premier League, spelar mindre bra fotboll och är milakliv borta från nivån under deras storhetstid – och det blir allt värre. Spelartruppen är otillräcklig för att avancera speciellt mycket. Tränaren Ole Gunnar Solskjaer är ifrågasatt. För exakt en vecka sedan blev det ännu ett tapp via 3-3 borta mot Sheffield United.

Som storfavoriter är det alldeles oavsett, hemma eller borta, ingen större idé att lita på “De röda djävlarna”. Inte heller här, är den bestämda känslan.

Scott McTominay, Eric Bailly, Timothy Fosu-Mensah, Diogo Dalot och framförallt Paul Pogba saknas alltjämt för hemmalaget. Addera på det frågetecken över Nemanja Matic samt Marcos Rojo. Extra problematiskt i en förhållandevis tunn trupp, för att lag som vill utmana om Europaplatserna.

Aston Villa är förstås, på pappret, väsentligt långt bakom Manchester United – men i tabellen skiljer ändå bara tre poäng och nykomlingen kommer därutöver från en fantastiskt moralstärkande 2-0-seger över bottenkonkurrenten Newcastle United. Visade framfötterna där och då, i måndags.

Här kommer Aston Villa med all säkerhet till spel utan skadeduon bestående av Keinan Davis och Jed Steer. Jota samt Björn Engels är rapporterade som tveksamma.

Annons:

Gästerna offensivt kraftfulla

Vi litar inte det minsta på Manchester United här, trots fördelen av att spela på hemmaplan och ett för ärlighetens namn tunt motstånd på den andra sidan planhalvan. Men visst ska det ändå en hel del till för att de skulle lämna matchen mållösa?

Då återstår frågan: kan Aston Villa även de pryda målprotokollet? Med stor sannolikhet.

Aston Villa har visat upp viss anfallstyngd på senare tid; ett målskytte fördelat på ett flertal olika spelare. De har nätat i fyra matcher på raken samt vid nio av de tio senaste tillfällena. Vid åtta av dessa har även mål släppts in. Dessa utfall har slagit in mot bland andra Arsenal, Liverpool och Wolverhampton.

Och nu möter de alltså ett svajande United. Ett otroligt opålitligt sådant.

Båda lagen att göra mål spelas till 1,80 gånger det investerade kapitalet hos Coolbet. Värde en bra bit nedåt – 15 punkters marginal, på ett ungefär?

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 17:30, söndag 1/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: