Speltips inför Manchester United – Watford 30/3: Vasst tips från huvudmatchen

Spelbloggare Publicerat: 29 mars 2019

Stor skadeproblematik. Två raka förluster. Och nu mot ett tufft motstånd. En sak är säker inför den klassiska 16:00-huvudmatch från Premier League: att Manchester United presenteras som alldeles för stora favoriter inför mötet mot Watford.

Annons:

En 0-2-förlust, men där det lika väl hade kunnat sluta i en vinst, när toppkonkurrenten Arsenal besöktes och utskickade av Wolverhampton Wanderers ur FA-cupen. För Manchester United kom uppehållet på nästan två veckor mer än lägligt. En chans att ladda upp batterierna.

”De röda djävlarna” har fortfarande allt, läs: en Champions League-plats, att spela för och har två pinnar som håller dem nedanför topp fyra. Helt öppet race mellan dem, Tottenham, Chelsea och Arsenal om de så åtråvärda tredje- och fjärdeplatsen.

Detta ska också bollas med det fortsatta Champions League-äventyret efter den närmast osannolika vändningen mot PSG i åttondelsfinalen. Kvartsfinaldubbelmötet, med start om en och en halv vecka, spelas mot världens största fotbollsklubb, Barcelona.

Kasta ännu mer grus in i maskineriet för Manchester United ska Watford försöka med och även de har mycket att spela för och vinna under de avslutande åtta seriematcherna – att ta platsen precis bakom toppsextetten som en radda klubbar är med och slåss om. Utöver det, FA-cupsemifinal inom kort.

Överdrivet favoritskap – plusspel på Watford

Periodvis tenderar Watford att underskattas av bookies och deras oddssättare och så är tveklöst fallet inför lördagens fajt på Old Trafford.

Manchester United har tagit enorma kliv under Ole Gunnar Solskjaer; spelar med en helt annan frejdighet, offensiv glädje och resultaten har kommit som brev på posten. Detta ska dock inte förväxlas med att de inte är sårbara. Flera matcher har de haft lite småflyt i och hit kommer de alltså från dubbla förluster.

Och Watford har i deras tur visat klassen under spelåret. På deras höjder kan de slå vilket seriemotstånd som helst och det är ytterst sällan de förlorar med större siffror, även fast två klara förluster mot seriens toppduo, på bortaplan, finns färskt i minnet.

Ibland blir det helt enkelt övermäktigt att stå upp i matcher av den karaktären, men Manchester United håller inte alls samma standard som toppduon och Watford brukar allt som oftast kunna streta emot med bravur.

Hemmafavoriter? Såklart. Men knappast såhär stora.

Vårt speltips inför matchen blir därför Watford +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner, spelar oavgjort eller förlorar med max uddamålet – till 1,71 x insatsen hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få en unik bonus: 2 000 + 200 kronor!
18+ År – Regler & Villkor gäller, Stödlinjen

Annons:

Speltips:

Speltips: Watford +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 16:00, lördag 30/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.