Speltips inför Mischa Zverev – Kevin Anderson 2/6: Tätare än väntat

Simon Pålsson Publicerat: 2 juni 2018

Mischa Zverev är klar underdog inför mötet med Kevin Anderson i den tredje omgången av Franska Öppna, en match som spelas först på lördagen.

Mischa Zverev har sett oförskämt pigg ut under inledningen på Franska Öppna och på lördagen ställs tysken mot en tuff motståndare i form av Kevin Anderson, en spelare som vi aldrig riktigt vet exakt var vi har. Känslan är dock att sydafrikanen kan få kämpa för vinsten här.

Det är självklart att det är Kevin Anderson som bör ses som favorit i matchen. Det är en spelare med en högre höjd och som känns mer i tiden än Mischa Zverev. Kevin Anderson har dessutom tagit steg under sina senaste säsonger och är inte längre bara en spelare med en ohygglig serve. Det finns mer att ta av i sydafrikanens spel helt enkelt.

Det har vi delvis sett under den här grussäongen, när Kevin Anderson i stunder visat prov på väldigt bra spel. I Madrid föll han först i semifinalen mot toppspelaren Dominic Thiem. Nu i Franska Öppna har sydafrikanen två vinster, dels mot Paolo Lorenzo (3-0) och senast mot Pablo Cuevas (3-1). Det är ändå att göra jobbet. Samtidigt finns har han tappat en del märkliga set hittills under grussäongen och är generellt sett en aningen ojämn spelare.

Kräm nog för en match till

Mischa Zverev må bara vara 30 år gammal, men den äldre brorsan Zverev känns ofta som en spelare som inte riktigt orkar hela vägen. Därför brukar han vara bra ett par omgångar in i turneringen, för att sedan falla. Grus är ett underlag som vanligtvis passar tysken relativt bra och med två meriterande segrar så här långt, 3-0 mot Florian Mayer och 3-1 mot uppstickaren Sergiy Stakhovsky, finns det klart positiva tendenser i Mischa Zverevs spel.

En delförklaring är tyskens fina serve, som fungerat bra under veckan. Den kommer återigen att bli viktig mot Kevin Anderson, inte minst då det är i returspelet som sydafrikanen har sina brister. Där går det att plocka en hel del enkla game.

Här har vi en känsla av att tysken stretar emot bra och tar åtminstone ett set till stora siffror. Det bör räcka hela vägen till att hålla nere gamedifferensen. Vi blir inte heller förvånande om han kniper minst ett set.

Mischa Zverev +7 game (asian handicap) spelas till 1,65 gånger såsen hos Ohmbet.

  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Mischa Zverev +7 game (asian handicap)
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 11:00, lördag 2/6
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.