Speltips inför Nashville Predators – Colorado Avalanche 13/4: Kliver på direkt

Simon Pålsson Publicerat: 11 april 2018

Nashville Predators kliver in i kommande NHL-slutspel som en av ett par favoriter till att gå hela vägen. Inte ska väl Colorado Avalanche ha en chans att stå emot det offensivt starka topplaget här?

Efter en minst sagt stark avslutning på säsongen kliver Nashville Predators in till slutspelet som en riktig utmanare till guldet. Det gick att se redan förra säsongen att det här laget verkligen är att räkna med och frågan är om de nu inte är på väg att ta nästa steg?

Precis som förra året är powerplay fortsatt väldigt starkt för Nashville Predators, som dessutom har ett par tongivande svenska spelare. Filip Forsberg kan mycket väl komma att göra ett intressant avtryck i slutspelet och frågan är om han kan bli tungan på vågen redan i den första slutspelsmatchen natten till fredag svensk tid?

Nashville Predators inleder då sin matchserie mot Colorado Avalanche – som knep ett wildcard för att ta sig till slutspel – på hemmaplan. Det är såklart en klar fördel att ha hemmaplansfördel i en slutspelsserie och med tanke på att det nu väntar två raka matcher på hemmaplan har vi en känsla av att Nashville Predators har ambitionen att sätta någon slags spik i kistan direkt.

Nashville Predators kliver på

I egenskap av favoriter som dessutom inleder på hemmaplan tar vi för givet att Nashville Predators kliver ut med en väldig energi i den här matchen. Det ska vara klasskillnad mot lagen och rimligtvis bör det bli tydligt redan under matchens första 20 minuter.

Calle Järnkrok och Yannick Weber är båda högst osäkra till spel för hemmalagets, som i övrigt kommer med bästa möjliga lag. I stora drag finns det inte så mycket att klaga på och Nashville Predators ska med skadorna i åtanke fortsatt vara klara favoriter. Det stärks inte minst av att bortalaget saknar backen Erik Johnson och målvakten Semyon Varlamov, medan centern Nathan MacKinnon kan komma att vilas i de två första matcherna.

Nashville Predators har tio (!) raka segrar mot Colorado Avalanche inför den här matchserien och det är såklart ingen slump. Här räknar vi iskallt med att det syns från början.

Nashville Predators vinner (första perioden) spelas till 2,30 gånger insatsen hos Bethard. Här ligger Bethard klart över flera konkurrenter, vilket brukar vara en indikation på att oddset är högt.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Nashville Predators vinner (första perioden)
Odds:  2,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:30, fredag 13/4
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: