Speltips inför Nashville Predators – Colorado Avalanche 21/4: Gästerna försöker

Simon Pålsson Publicerat: 19 april 2018

Colorado Avalanche har kniven på strupen inför det femte mötet med topplaget Nashville Predators i NHL-slutspelet, även kallat Stanley Cup. Nu är det verkligen vinna eller försvinna som gäller.

3-1 i matcher till Nashville Predators, som visserligen leder programenligt mot Colorado Avalanche i Stanley Cup-slutspelet, men som trots allt fått kämpa ordentligt för sina vinster. Det har inte varit någon dans på rosor så här långt.

Snarare har flera av matcherna varit väldigt täta och jämna, mestadels beroende på att Colorado Avalanche trots allt spelat bra offensiv ishockey. Laget släpper in på tok för många mål, men det kan hända även den bästa mot ett så offensivt mångsidigt och spetsigt lag som Nashville Predators trots allt är.

Till slut är det ingen större tvekan om att Nashville Predators lär ta den här matchserien, men inför den femte matchen mellan lagen finns det inte mycket att förlora för Colorado Avalanche. Laget har haft en klar tendens att gå ut stenhårt i sina matcher och det räknar vi med här också. I tre av fyra matcher så här långt har Colorado Avalanche faktiskt tagit ledningen, för att sedan inte riktigt orka hela vägen när Nashville Predators har växlat upp.

Ett riktigt överodds

Nu kan med andra ord allting avgöras när Nashville Predators har matchboll inför match fem. En vinst till är allting som krävs för att Filip Forsberg och resten av laget ska ta sig till nästa runda i NHL-slutspelet, någonting som bara är en tidsfråga. Å andra sidan tänker Colorado Avalanche nog knappast ge upp.

Yannick Weber är högst tveksam för hemmalaget, som även får klara sig utan avstängde Ryan Hartman. Colorado Avalanche har fortsatt långtidsskadade Semyon Varlamov och Erik Johnson på läktaren, medan Jonathan Bernier nu är underkroppsskadad. Sameul Girard kommer att testas sent.

Med många jämna matcher kvar i närminnet, samt det faktum att Colorado Avalanche alltså konsekvent – möjligtvis med senaste matchen som undantag – sett starkast ut i öppningsperioderna tror vi på en stark start. Från Colorado Avalanche alltså.

Colorado Avalanche draw no bet (första perioden) ger hela 3,20 gånger såsen hos Bethard. Klart överodds.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Colorado Avalanche draw no bet (första perioden)
Odds:  3,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Unik: 200% upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:30, lördag 21/4
TV:    viasatsport logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: