Speltips inför Nashville Predators – Winnipeg Jets 11/5: Allt ska avgöras

Simon Pålsson Publicerat: 10 maj 2018

Nashville Predators och Winnipeg Jets gör nu upp i den sjunde, sista och helt avgörande slutspelsmatchen mellan lagen. Nu ska det avgöras vilka som tar sig vidare i Stanley Cup-slutspelet.

Matchserien mellan Nashville Predators och Winnipeg Jets har verkligen bjudit på allt du kan önska dig av en slutspelsserie i NHL. Årets upplaga av Stanley Cup-slutspelet har verkligen alla förutsättningar att bli någonting alldeles extra och det bevisar inte minst den här matchserien.

Som svensk finns det såklart ett extra intresse av att följa utvecklingen här. Dels är det kul om det går bra för svenskarna och i Nashville Predators finns ett par stycken som dessutom har riktiga nyckelroller. Vidare kan ett uttåg för Nashville Predators här innebära att flera tunga pjäser ansluter till den svenska VM-truppen. Lite win-win som svensk supporter just nu alltså.

Nu står vi hur som helst inför den sjunde och helt avgörande matchen i denna matchserien och på förhand är det mycket ovisst. I egenskap av hemmalag och efter 4-0 senast har Nashville Predators blivit spelbolagens solklara favoriter. Det går möjligen att förstå, men med tanke på hur jämna lagen har visat sig vara känns ett rakt spel åt endera håll helt uteslutet. Vi riktar in oss på annat.

Svenskarna visar vägen

Senast tog Nashville Predators tunga 4-0 på bortaplan och tog därmed hela matchserien till ett avgörande på hemmaplan. Vad som var extra kul var att Filip Forsberg och Viktor Arvidsson delade på poäng- och målskörden, med två mål vardera. Det är helt otroligt vad viktiga båda är för Nashville Predators.

Att Winnipeg Jets nollas i en så pass viktig match är ingenting annat än uppseendeväckande, men nu tar vi för givet att revanschlustan är stor i laget. Det vore direkt osannolikt om de gick mållösa av isen en gång till. Det finns på tok för mycket spets i det här laget för att så ska bli fallet .

I hemmalaget är Mike Fisher småskadad och kan missa mötet, medan gästerna har Dimitry Kulikov på skadelistan tills vidare. Med andra ord är det två närmast fulländade matchtrupper som tar sig an det här avgörandet.

Den offensiva formen i hemmalaget är fortsatt bra och nu räknar vi med att Winnipeg Jets återigen gör målmässigt avtryck. Över 5,5 mål spelas till 2,02 gånger krämen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  2,02 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, fredag 11/5
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: