Speltips inför Nashville Predators – Winnipeg Jets 28/4: Målfokus i match ett

Simon Pålsson Publicerat: 26 april 2018

Det första slutspelsmötet mellan Nashville Predators och Winnipeg Jets står på schemat. Här väntas flera svenska spelare ta nyckelroller och vad gäller speltips är vi helt inne på en målrik historia.

Den första omgången i den andra slutspelsrundan i Stanley Cup-slutspelet fortsätter natten till lördag svensk tid och här är det fullt fokus på svenska insatser som gäller.

Det mycket intressanta mötet mellan Nashville Predators – som imponerade stort i grundserien – och Winnipeg Jets – som imponerade stort mot Minnesota Wild i den första slutspelsrundan – står på schemat. Det går inte att inte se fram emot denna drabbning, där svenska spelare som Filip Forsberg oundvikligen spelar nyckelroller.

Det som kan stå som hinder på Nashville Predators resa fram till en eventuell final i sin Conference är utan tvekan deras defensiv, som inte är i närheten av lika högkalibrig som deras offensiv. Den är sylvass, något som vi inte minst märkt under de tidiga delarna av den här säsongen. Även i slutspelsserien mot Colorado Avalanche imponerade laget stort med sina offensiva spets.

Givet överspel

Men problemet för Nashville Predators är alltså antalet insläppta mål, som varit på tok för många under stora delar av säsongen och som väldigt tydligt är den del av spelet som hackar. Det är också där laget behöver lägga sitt fokus för att bli så där svårslagna som krävs av ett lag som vill kunna gå långt i slutspelet.

Winnipeg Jets är också ett lag som släpper in lite för enkla mål, men problemet är möjligen inte lika tydligt här. Däremot finns även i Winnipeg Jets en väldig spets, något som gjorde att Minnesota Wild i många matcher inte hade en suck mot laget. Totalt 4-1 i matcher vittnar om att formen dessutom är god. 7-0 på de två sista matcherna gör också att självförtroendet som Winnipeg Jets har med sig in i mötet med Nashville Predators är på topp.

Med tanke på att båda lagen har sina absoluta styrkor i offensiven tänker vi fokusera på ett målspel. Det vore rent av konstigt annars.

Över 5,5 mål spelas till 1,95 gånger såsen hos Betway.

Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, lördag 28/4
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: