Speltips inför New England Patriots – Dallas Comboys 24/11: Poängspel

Simon Pålsson Publicerat: 23 november 2019

New England Patriots är obesegrade på hemmaplan under säsongsinledningen i NFL. Nu väntar poängstarka Dallas Cowboys på söndagen.

Annons:

Det är söndag och åter väntar amerikansk fotboll på sajten. Den här helgen tänker vi fokusera på mötet mellan dominanterna New England Patriots och topplaget Dallas Cowboys.

Efter tio spelade omgångar står New England Patriots på nio vinster och en förlust. Det mesta pekar alltså på att laget är precis lika svåra att stoppa den här säsongen som man har varit de sista säsongerna. Det ställer stora krav på motståndarna.

Dallas Cowboys är med sina sex vinster på tio omgångar också ett lag som ser ut att ha en god chans på slutspel, men man behöver avsluta säsongen starkt för att inte riskera att tappa sin plats i slutspelet. Som ni säkert vet är det inte världens allra mest generösa slutspel som väntar i NFL. Platserna är få.

På hemmaplan har New England Patriots just nu fyra raka vinster (på lika många försök under säsongsinledningen) varpå man måste gälla som klara favoriter inför den här matchen.

Annons:

Som vi älskar Sunday Night Football från NFL

Det är som bekant inte alltid världens enklaste sak att vara intresserad av amerikanska sporter och ligor när man bor i Sverige, mycket på grund av den tidsskillnad som gör att man helt måste ställa om dygnet för att kunna följa matcherna i realtid. Men just därför är det också så viktigt med helgerna.

NFL fortsätter såklart med sitt koncept Sunday Night Football där det spelas en handfull matcher på lite tidigare tider i USA, varpå det blir lite mer humana starttider för oss svenska tv-tittare.

Just den här söndagen spelas flera matcher som vi är sugna på att sätta tänderna i, men det går aldrig att förbise att det är intressant att titta på New England Patriots. För den som inte är helt insatt i den amerikanska fotbollsligan NFL kan vi bara säga att det här varit dominanterna under egentligen hela 2010-talet. En viss Tom Brady har fortsatt att leverera på en vansinnigt hög nivå.

Det roliga med New England Patriots är att man spelar en offensiv fotboll som är s våra att sätta stopp för, som ger upphov till många öppna och poängrika matcher. Under den här hösten har man alltså gjort 287 poäng på tio matcher och snittar alltså närmare 30 poäng per match. Det är ingenting annat än imponerande.

Faktum är att även Dallas Cowboys är ett starkt offensivt lag med 286 gjorda poäng på tio omgångar. Det gör att man är ett av de allra giftigaste lagen i hela ligan som det ser ut nu.

Med två så offensivt starka lag kan vi väl inte få se någonting annat än en poängfest från båda håll? Det är känslan på förhand.

Över 45 poäng (asian handicap) spelas till 1,91 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 45 mål (asian handicap)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  22:25, söndag 24/11
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

 

 

 

 

Annons: