Speltips inför New England Patriots – Kansas City Chiefs 8/12: Press på Tom Brady

Simon Pålsson Publicerat: 6 december 2019

Kansas City Chiefs vann stort senast och hoppas nu skrälla borta mot New England Patriots, vars form är lite svårbedömd just nu.

Annons:

Det är åter dags att avsluta veckan och helgen med lite amerikansk fotboll. Som vi varit inne på upprepade gånger är söndagarna härliga i det att matcherna alltså spelas på dagtid i USA, vilket gör avsparkarna humana i termer av svensk tid. Som svensk NFL-älskare är det alltså NFL Sunday som gäller vecka ut och vecka in.

Precis som förra gången vi rekade ett speltips från NFL tänker vi nu fokusera på New England Patriots, som nu har tappat lite i form och plötsligt inte känns helt givna som favoriter till att plocka hem ännu en titel. Det har gått lite stiltje i hela sättet man spelar, allra främst i offensiven.

Faktum är att New England Patriots nu har förlorat två av sina fyra senaste matcher, varav den senate borta mot Houston Texans. Det är ett prekärt läge för ett lag som kändes givna som obesegrade rakt igenom hela grundserien.

Nu ska man också möta ett av ligans bättre lag, åtminstone vad gäller offensiven. Kansas City Chiefs kommer på besök och efter slakten mot Oakland Raiders senast (40-9) är det garanterat ett lag som har fått lite vittring. Är det dags för andra raka förlusten för New England Patriots nu?

Annons:

Ett givet poängspel

Om vi ser till tabellen är det fort farande så att New England Patriots har allting i egna händer och att man imponerar mest med sina tio vinster och två förluster efter tolv omgångar. Det som oroar är som sagt att förlusterna har duggat tätt på slutet. Formtrenden är med andra ord på väg åt fel håll.

Motståndarna för dagen leder också sin division, AFC West, med åtta vinster och fyra förluster. Det är såklart inte alls lika starkt. Men här kan vi hitta den självklara förklaringen i att man har gjort flest antal poäng av alla lag i sin division.

Form är en färskvara och i NFL är det inte att underskatta. Å andra sidan är det en mer komplex sport än att man bara kan stirra sig blind på statistiken. Här kommer vi hur som helst få se två lag som gärna spelar en offensiv fotboll och som hela tiden lägger störst krut på att vinna sina matcher genom att göra fler poäng än motståndarna. Det är framåt som gäller!

Det gör att vi har goda förhoppningar om att få se många poäng här.

Över 46,5 poäng spelas till 1,67 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 46,5 poäng
Odds:  1,67
Bolag: Unibet
Spelstopp:  22:25, söndag 8/12
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

 

 

 

Annons: