Speltips inför New England Patriots – Philadelphia Eagles 5/2: Äntligen Super Bowl!

Simon Pålsson Publicerat: 4 februari 2018

Super Bowl är åter tillbaka. Den här gången jagar Tom Brady sin sjätte ring i mötet mellan Philadelphia Eagles och New England Patriots i Minnesota.

Då är det dags för en av årets allra största höjdpunkter på sportfronten när New England Patriots åter står i en Super Bowl, den här gången med Philadelphia Eagles som motståndare. Det var det nog inte många som hade gissat för några veckor sedan.

Inför slutspelet skadade nämligen den ordinarie quarterbacken Carson Wentz sig för Philadelphia Eagles, varpå laget stod inför sina viktigare matcher för säsongen med den relativt oprövade backupen Nick Foles som sin nyckelspelare. Där och då kändes det föga troligt att laget skulle kunna masa sig hela vägen till en Super Bowl, men en fantastisk insats av hela laget har gjort att det nu väntar final för deras del.

Super Bowl spelas den här gången i den makalösa inomhusarenan i Minnesota, där hemmalaget Vikings hade ambitionen att vara ena halvan av matchen. Efter att ha blivit totalt stängda av Philadelphia Eagles i förra matchen åkte laget dock ut med huvudet före och nu får alltså deras massiva nybygge stå som värd utan deras medverkan. Huruvida det är en fördel för New England Patriots eller Philadelphia Eagles att den här matchen spelas inomhus låter vi vara osagt, men det är likväl en faktor att ha med sig.

Philadelphia Eagles börjar bra

På sin resa fram till Super Bowl har Philadelphia Eagles imponerat stort med sitt intensiva försvarsspel samtidigt som Nick Foles imponerat med fina kast och ett enkelt spel, som visat sig effektivt. Atlanta Falcons och Minnesota Vikings har passerats i slutspelet och rimligen bör laget må bra av att kunna slå helt ur underläge mot New England Patriots.

Anförda av den kanske allra bästa quarterbacken i historien, Tom Brady, kliver New England Patriots åter in i en Super Bowl med ambitionen att plocka hem ringen. Deras chanser bör vara goda att göra så, men det finns en del oroande saker. Deras oförmåga att inleda matcherna bra fortsätter att visa sig lite då och då. När de nu kliver in i mötet med Philadelphia Eagles som så pass stora favoriter är risken överhängande att det faktiskt är Eagles som inleder mest avslappnat.

Det är vår känsla inför matchen, som vi har lärt oss lever hela vägen in i mål. New England Patriots kan – som så många gånger förr – hamna i ett underläge inledningsvis för att sedan vända när det gäller på riktigt. När laget får upp farten i sina drives är det egentligen inga som hänger med.

I inledningen tror vi dock på Philadelphia Eagles. Därför spelar vi Eagles draw no bet (första halvlek) till 2,50 gånger insatsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Philadelphia Eagles draw no bet (första halvlek)
Odds:  2,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  00:30, måndag 5/2
TV:   tvtre logo
Stream:   viaplay logo

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: