Speltips inför New Jersey Devils – San Jose Sharks 14/10: Tidig kvällsmatch

Emil Jakobsson Publicerat: 13 oktober 2018

New Jersey Devils har startat säsongen otroligt starkt med två raka segrar och hela 11- 2 i målskillnad. Kan favorittippade San Jose Sharks med Erik Karlsson stoppa de under söndagens tidiga match?

Annons:

New Jersey Devils kom sista i den östra konferensen 2016-17 och förväntningarna på laget förra säsongen var lika låga. Men laget stod för en otroligt fin prestation och efter 44 segrar knep de en slutspelsplats, lagets första sedan 2011-12 då de gick hela vägen till Stanley Cup-finalen.

Många experter har haft svårt att placera Devils den här säsongen. De har inte förstärkt laget och frågan är kan de upprepa sin fina prestation eller kommer det två stora steg bakåt nu? Säsongsinledningen har varit ett stort utropstecken då de vann mot Edmonton Oilers med 5-2 i Göteborg och nattten mot torsdag spöade de regerande mästarna Capitals med hela 6-0.

Gästande San Jose Sharks har efter Erik Karlssons ankomst tippats som en av de lagen som kommer göra upp om Stanley Cup. Men efter fem omgångar står de på blott två segrar och nu senast föll de med 3-2 efter förlängning mot New York Rangers.

Frågan är det tuffa spelschemat med en lång borta roadtrip direkt har påverkat dem? Söndagens match mot Devils är deras femte raka bortamatch varav fyra har varit på östkusten.

Reaktion att vänta?

Vi tror att vi kommer se en del trendbrott här. För Sharks är detta sista matchen på deras långa roadtrip som de givetvis vill avsluta på ett snyggt sätt. De har även nu under säsongen vunnit varannan match vilket är ett tydligt tecken på att de är bra på att studsa tillbaka. När de föll mot New York Islanders med 4-0 tidigare under veckan kom de tillbaka sen och krossade Flyers med 8-2. De har även fin historik mot just Devils med fyra raka segrar mot dem inkl två bortamatcher 2017.

Devils då? De kan mycket väl göra en till stark säsong. Men så bra som 6-0 mot Capitals är de inte och frågan är om de kommer en reaktion nu.

Vi väjer att rygga gästerna här och spelar Sharks vinner moneyline (inkl OT/SO) till 1,83 gånger pengarna hos Mr Green.

Annons:
  Rygga spelet hos SpeedyBet – Få ut vinster inom 5 minuter!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: San Jose Sharks moneyline (inkl OT/SO)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green
Spelstopp: kl 19:00 söndag 14 oktober 2018
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: