Speltips inför New York Islanders – Colorado Avalanche 5/11: Här blir det åka av

Simon Pålsson Publicerat: 6 november 2017

Sätt på säkerhetsbältet inför nattens NHL-match mellan New York Islanders och Colorado Avalanche. Här pekar nämligen det mesta på att det blir åka av från båda läger.

Plattan i mattan.

Det går inte att förvänta sig någonting annat inför nattens drabbning mellan New York Islanders och Colorado Avalanche i NHL. Det här är två lag som har inlett säsongen i samma stil – full fart framåt.

New York Islanders har gått ganska bra under säsongsinledningen, åtminstone i stunder. Efter 13 matcher står laget på sju vinster och hela 48 gjorda mål. Det är ett mycket starkt målfacit. På sistone har laget gjort minst tre mål i sju raka matcher, men gör oftast betydligt fler än så. Dessvärre är defensiven lite skakig, varpå de också släpper in en del.

Med fyra vinster på de fem senaste är Colorado Avalanche alldeles uppenbart på gång igen. Laget står därmed på åtta vinster efter sina 13 matcher, i vilka det snittat 6,5 mål per match.

Spel på målmarknaden

Rocco Grimaldi är tveksam till spel för gästerna eftersom han dragit på sig någon form av sjukdom. Därutöver är det fyra spelare som varit borta ett tag och som definitivt missar även den här matchen. Gabriel Bourque, J.T. Compher, Tyson Jost och Sergie Boikov. Hur trist det än må vara att inte kunna spela med full trupp går det inte att förringa resultaten som Colorado Avalanche gjort även utan dessa spelare. Det går helt enkelt att vinna ändå – bevisligen.

Hemma laget då? Adam Pelech kommer att testas sent, men klart är i alla fall att Shane Prince och Alan Quine fortsatt inte är tillgängliga för spel.

Trenden är glasklar från båda håll: mål, mål, mål. Det finns ingenting som talar för att den trenden skulle avbrytas nu.

Över 5,5 mål spelas till 1,75 gånger degen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr gratisspel!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr gratisspel)
Spelstopp:  00:05, måndag 6/11
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: