Speltips inför Novak Djokovic – John Isner 12/11: Tiebreak – ja eller nej?

Simon Pålsson Publicerat: 12 november 2018

Räkna med en smått förbannad och fortsatt irriterad Novak Djokovic i måndagens möte med John Isner i ATP World Tour Finals. Här har han revansch att utkräva.

Annons:

Då är det dags att återigen runda av ett helt tennisår med en sista vecka med underbar tennis. ATP World Tour Finals spelas i den brittiska huvudstaden London och precis som förra året kommer nästan alla stora namn till turneringen, som är den sista riktiga veckan på ATP-touren för året.

Vi som älskar tennis har sedan en tung december månad innan det åter är dags för tennis på allvar igen i början av året, men för spelarna är det nog välbehövlig vila. ATP World Tour Finals har också växt fram till att bli en turnering som sticker ut lite mer, kanske på grund av att prissumman nu är mycket respektabel. Det ligger runt 8 miljoner dollar i potten och då är det rätt få spelare som ska dela på den kakan.

Hur som helst är det också mycket prestige att avsluta säsongen på ett starkt sätt. Med det lite annorlunda upplägget – först mer av ett rent gruppspel där alla möter alla inom gruppen – finns det också en extra dimension i den här tävlingen. Det är värt att ta med sig.

Novak Djokovic har revansch att utkräva

Den match vi fokuserar på spelas mellan serben Novak Djokovic och amerikanen John Isner, en spelare som haft en säsong som verkligen varit upp och ner. I sina bästa stunder är den långe amerikanen en fantastisk spelare, men det är ingen hemlighet att han saknar den där riktiga talangen för att nå hela vägen till den absoluta, absoluta toppen. Det vågar åtminstone jag påstå.

Novak Djokovic är given favorit här och känslan är att serben är lite förbannad efter sin senaste förlust. Det var finalen i ATP Masters i Paris där han inte överhuvudtaget kom upp i nivå och därmed förlorade matchen mot ryssen Karen Khachanov. De tär visserligen en spelare som kan bli hur bra som helst, men det var tydligt att Novak Djokovic inte var mentalt närvarande i den matchen. Detta bara dagen efter en väldigt stark prestation mot antagonisten Roger Federer dagen innan.

Därför tror vi att Novak Djokovic kliver ut hårt här och när han är på det humöret kan han breaka någon hit och dit hur som helst. Det gör att inte ens John Isners superservar går säkra. Det gör för övrigt att vi inte förväntar oss ett tiebreak här.

Inget tiebreak i matchen kan spelas till 2,80 gånger pengarna hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Tiebreak – nej
Odds:  2,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  21:00, måndag 12/11
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo