Speltips inför Novak Djokovic – John Millman 5/9: Motreaktion att vänta

Simon Pålsson Publicerat: 4 september 2018

Efter en stark insats mot Roger Federer ska John Millman nu ta sig an Novak Djokovic i kvartsfinalen i US Open. Tufft läge.

Annons:

Efter rafflande matcher i början av den här veckan är det nu åter dags för både Novak Djokovic och John Millman att kliva in på centrecourten i New York för att spela match i den femte omgången av US Open.

Det står en plats i den ena semifinalen på spel och det är minsann inget dåligt pris. Allra bäst är det här läget såklart för John Millman, en spelare som vanligtvis inte finns med så här långt fram i stora turneringar som US Open. Han har gjort en osedvanligt stark turnering så här långt och imponerar väldigt mycket.

Med tanke på att 29-åringen är rankad runt 55 i världen finns det inte mycket som talar för att han ska ha någonting med titeln att göra, men att han slagit ut en spelare som Roger Federer på vägen ger respekt direkt. I den matchen imponerade han med sitt starka servande och hade den typen av dag när allting gick stolpe in. Precis vad som behövs för att kunna hävda sig på den här nivån.

Nu tar det stopp på riktigt

I den femte omgången väntar nu nästa riktigt tuffa utmaning när Novak Djokovic står på andra sidan. Serben har haft en bra tennissommar och närmar sig sakta men säkert gammal storform. Då finns det få, om någon, som orkar stå emot honom. I Grand Slam-turneringar brukar 31-åringen alltid steppa upp ytterligare.

Nu har han gjort som vanligt och sett lite loj ut under inledningen, för att trappa upp i tredje och fjärde omgången. Där har det blivit stabila 3-0 utan att förta sig mot både Richard Gasquet och Joao Sousa. Det imponerar.

Ofta när lite sämre rankade spelare gör sina livs matcher kommer det en tung reaktion direkt efteråt. Nu ska John Millman dessutom ta sig an en av världens bästa tennisspelare någonsin, en inte helt enkelt utmaning direkt efter en tung match mot Roger Federer. Vi tror att det blir psykologiskt tufft att ta tag i det här direkt.

Novak Djokovic att vinna blankt, 3-0, ger 1,56 gånger såsen hos MrGreen.

Annons:
  Rygga spelet hos MrGreen – Få 100% upp till 5 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Novak Djokovic 3-0
Odds:  1,56 (Jämför alla odds)
Bolag:  MrGreen
Spelstopp:  Tidigast 17:00, onsdag 5/9
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo