Speltips inför Östersund – IFK Göteborg 15/4: Nu lossnar det

Simon Pålsson Publicerat: 15 april 2018

Efter två raka förluster har Östersunds FK hamnat i en lite ovan situation – med all press på sina axlar. Kan IFK Göteborg stå emot ett segerhungrigt hemmalag här?

Vi är bara två omgångar in i den allsvenska säsongen, men redan nu har Östersund hamnat under en slags press och ett tryck som klubben inte är vana vid. Efter att ha glidit under radarn ett par säsonger är förväntningarna plötsligt höga på laget, som efter en svag inledning på säsongen känns mer svårplacerade än någonsin.

I premiären föll laget hemma mot toppkonkurrenten – den förmodade sådana – Djurgården och därefter blev det storstryk borta mot den allsvenska nykomlingen Dalkurd i omgång två. Det gör att laget står på noll inspelade poäng på två matcher och ska det finnas någon tyngd bakom orden att det är i år som laget ska utmana om SM-guldet är det nog läge att visa på bättring.

Vad som oroar än mer är att Östersund nu står på tre raka matcher utan gjort mål och att laget bevisligen inte fungerar så fläckfritt som tidigare. Det är mer lättläst för motståndarna, som nu vet exakt vad som går att förvänta av poplaget från förra året.

IFK Göteborg är för veka

Men nu väntar ett motstånd som laget borde slå. IFK Göteborg har i för sig sett relativt bra ut under sin säsongsinledning, men vad gäller spelarmaterial och potentiell höjd i lagen ska Östersund vara klassen bättre än IFK Göteborg. Det kan väl inte fortsätta så här lamslaget i ännu en match?

Vad som vidare talar för Östersund i söndagens sena match mellan lagen är underlaget. Snabbt, plastbaserat underlag passar förmodligen inte IFK Göteborg lika bra. Vi förmodar att gästerna kryper hem ordentligt i den här matchen, men allt som krävs är ett mål för att Östersund ska ta greppet. Ett underspel lockar faktiskt, men vi blickar åt ett annat håll.

Det gick inget vidare i förra omgången, men skam den som ger sig. Vi provar återigen ett rakt spel på Östersund till 1,79 gånger pengarna hos Bethard. Nu borde det sitta som en smäck!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Östersunds FK vinner
Odds:  1,79 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Unik: Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:30, söndag 15/4
TV:    cmoresport logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: