Speltips inför Philadelphia Eagles – Oakland Raiders 26/12: Poängspel

Simon Pålsson Publicerat: 25 december 2017

Fokus på ett enskilt lag är tanken inför mötet mellan Philadelphia Eagles och Oakland Raiders i NFL. Speltipset ger fina 1,95 gånger investerad julgröt.

Natten till annandagen svensk tid spelas det tung NFL-fotboll på andra sidan Atlanten. Då ska vi få avnjuta matchen mellan serieledande Philadelphia Eagles och klart svagare Oakland Raiders.

Bortsett från Minnesota Vikings – såklart – är Philadelphia Eagles det lag som poängmässigt har det bästa försvaret i ligan den här säsongen. Efter 14 spelade matcher står laget dessutom på 12 segrar och ångar på i full fart mot ett intressant slutspel i början av 2018.

Därför gäller laget också som klara favoriter i detta hemmamöte med Oakland Raiders. Det här är två lag som möts oerhört sällan, med bara fyra möten sedan 2001. Ser vi till resultaten står det 2-2 i matcher, men i ärlighetens namn finns det ingen anledning att väga in dessa möten överhuvudtaget. Så mycket händer i NFL att det inte går att dra några växlar utifrån sånt.

Spel på poängmarknaden

Oakland Raiders har inte samma förträffliga form och kommer till det här mtet med två raka förluster. Problemet är helt klart offensiven, som inte sprudlar tillräckligt för att orka köra över motståndarna. I NFL, eller snarare i amerikansk fotboll generellt, är lagen så extremt beroende av att hamna in the zone vad gäller anfallsspelet. Det måste flyta på och stämmer det inte blir det bara krampaktigt rakt igenom.

I tabellen hittar vi Oakland Raiders på plats nummer 21 med 6 vinster och 8 förluster så här långt. 281 skapade poäng ger ett snitt på cirka 20 poäng per match, men nu möter laget alltså ett av ligans starkaste försvar.

Oakland Raiders under 18 poäng (inklusive förlängning) synas till 1,95 gånger såsen hos Betway. Nu hoppas vi att sajtens fina NFL-period sitter i.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Oakland Raiders under 18 poäng (inklusive förlängning)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:30, tisdag 26/12
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: