Speltips inför Philadelphia Flyers – New York Rangers 24/11: Nattmacka

Simon Pålsson Publicerat: 23 december 2019

Philadelphia Flyers har god form och hoppas köra över New York Rangers av bara farten natten till julafton den 24 december 2019.

Annons:

Philadelphia Flyers tar sig an New York Rangers i ett av många möten natten till julafton i NHL. Det här är en dag som man försöker klämma in många matcher på. Det har blivit en fin familjetradition att lägga den här dagen på att gå och kolla på amerikansk sport.

Philadelphia Flyers kommer till matchen som klara favoriter efter en trend med tre raka vinster, varav man har vunnit med stor marginal i två av matcherna. Dessa båda vinster har kommit på hemmaplan där Philadelphia Flyers visat sig väldigt starka under hösten.

Nu möter man ett New York Rangers som å sin sida har tre raka förluster och som direkt underpresterat så här långt. Det är ett lag som inte går att känna igen och vars lagbygge inte direkt imponerar.

Samtidigt ska sägas att Philadelphia Flyers förlorade den sista försäsongsmatchen innan säsongen mot New York Rangers med uddamålet. Men i ärlighetens namn spelar den typen av matcher inte mycket roll. Det går inte att dra några som helst växlar av det där just nu.

Annons:

Solklar favorit – trots skador

Det är såklart viktigt att ha med sig skadeläget inför matcher i NHL, men det gäller också att inte övervärdera den information som man kan få från den officiella rapporten inför matcherna. Det kan rent av vara så att lagen i själva verket inte påverkas så mycket av sina frånvarolista.

Med det sagt är det inte en fördel för Philadelphia Flyers att man nu har sex man frånvarande inför den här matchen. Oscar Lindblom är som bekant cancersjuk och missar troligen hela säsongen. Det är fokus på väsentligt viktigare saker för hans del.

Dessutom kan vi lägga till spelare som Samuel Morin, Joel Farabee, Michel Raffl och Sean Laughton som inte kommer spela på ett tag. Den enda spelaren som nu är frånvarande, men som hoppas bli frisk, är Matt Niskanen. Backen ska vara redo för spel snart igen.

Samtidigt har bortalaget troligen Kaapo Kakko borta och det är en frånvaro som är tuffare att hantera för ett lag som inte går bra. Det är en av få spelare som på egen hand kan lösa upp motståndarna. Det har visat sig viktigt för NY Rangers i höst.

Här tror vi att hemmalaget är ett nummer för stora. Philadelphia Flyers att vinna under ordinarie tid spelas till 1,96 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Philadelphia Flyers vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, tisdag 24/12
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:


Annons: