Speltips inför Real Salt Lake – Houston Dynamo 31/5: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 30 maj 2018

Houston Dynamo har prickat formen under maj månad och hoppas nu köra över Real Salt Lake av bara farten. Frågan är dock om inte hemmalaget också kan göra målmässigt avtryck i onsdagsnattens MLS-möte?

MLS åker vidare med ett intensivt matchande trots att många landslag har samlats för att ladda upp inför kommande VM-turnering. Natten till torsdag svensk tid fortsätter matcherna och här fokuserar vi bland annat på mötet mellan Real Salt Lake och Houston Dynamo.

Senast det begav sig för Houston Dynamo var vi helt rätt ute i vårt speltips. Mötet med New York City på hemmaplan blev mycket riktigt målrikt och båda lagen såg dessutom till att bidra till den totala målskörden i matchen. Därmed satt vårt speltips som en smäck och förhoppningen är att fortsätta på den inslagna vägen inför detta möte.

Nu befinner sig Houston Dynamo på bortaturné och har tagit sig en bit för att möta Real Salt Lake. Det är en förhållandevis tuff bortamatch som väntar, men med tanke på den goda formen som gästerna kommer till matchen med får vi se tillställningen som väldigt öppen.

Houston Dynamo har efter en svag inledning på säsongen spelat upp sig sista månaden och har fyra vinster på sina sex senaste matcher. Blott en förlust vittnar också om en annan stabilitet på sistone och det har även gjort att lagen börjat klättra i tabellen. Ska vi peka på någonting negativt är det fortsatt antalet insläppta mål, men å andra sidan är målskörden framåt mycket god.

Ett självklart målspel

Motståndet för dagen, Real Salt Lake, har sannerligen varit lite upp och ner under säsongen. Det är därmed ett svårplacerat lag. På hemmaplan ser det ofta bra ut, med fyra raka vinster och ett ofta övertygande spel

Betydligt värre har det varit på bortaplan, där laget har en vinst på sina sex senaste bortamatcher. Det är lite väl svagt för att kunna hänga med på övre halvan. På bortaplan har laget också haft en tendens att släppa in många mål och generellt sett går det att ställa ett frågetecken intill försvaret. Nu är det hemmamatch som gäller och då tänker vi oss ett Real Salt Lake som gör avtryck i matchen, förmodligen på ett målmässigt plan.

Förra gången klev vi in på ett överspel och det gör vi glatt igen.

Över 3 mål (asian handicap) spelas till 1,82 gånger såsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt tre mål.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:30, torsdag 31/5
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.