Speltips inför San José Sharks – Anaheim Ducks 19/4: Fjärde raka väntar

Simon Pålsson Publicerat: 18 april 2018

San José Sharks har möjligheten att döda matchserien mot Anaheim Ducks redan i lagens fjärde match. Det skulle i sådana fall innebära laget sjätte raka seger i lagens inbördes möten.

I inledningen av NHL-slutspelet var känslan att San José Sharks skulle få det tufft mot Anaheim Ducks i den första rundan. Ett formstarkt Anaheim Ducks klev in i sitt sjätte raka slutspel med gott självförtroende och hade dessutom fördelen av att inleda med två matcher på hemmaplan.

Men tre matcher in i matchserien ser vi en helt annan verklighet. San José Sharks har varit bättre från första stund och efter 3-0 i det första mötet har Anaheim Ducks haft uppenbart svårt att reparera självförtroendet. Nu tre matcher in har San José Sharks 3-0 i matcher att gå på och kan därmed döda spänningen redan efter fyra matcher.

Jakob Silfverberg är en av många spelare i Anaheim Ducks som har underpresterat grovt och med tanke på att laget dessutom förlorade med hela 8-1 (!) senast vore det direkt överraskande om laget hade självförtroende nog för att orka skaka liv i spänningen här.

Här gör vi det enkelt

Tack vare tre raka vinster i slutspelsserien står San José Sharks nu på totalt fem raka vinster mot Anaheim Ducks och alldeles uppenbart har laget ett ordentligt grepp om sin motståndare. Anaheim Ducks saknar en fungerande lösning på hur de ska stå emot San José Sharks och att den plötsligt skulle dyka upp här känns osannolikt.

Hemmalaget har ett par spelare som dras med skavanker och kan komma att vilas. Joe Thronton, Barclay Goodrow och Brent Burns testas alla sent, men ta för givet att ingen av spelarna tar plats på isen om det finns minsta lilla risk. Hos gästerna är Patrick Eaves och Cam Fowler otillgängliga på grund av skador. Det är redan klart.

Här gör vi det enkelt för oss. 3-0 är ingen slump.

San José Sharks vinner (ordinarie tid) spelas till 2,26 gånger såsen hos Ohmbet.

  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  San José Sharks vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,26 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  04:30, torsdag 19/4
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: