Speltips inför San José Sharks – Vegas Golden Knights 1/5: Bra skrällspel

Simon Pålsson Publicerat: 28 april 2018

Vegas Golden Knights snubblade till senast och tappade därmed chansen att gå upp till 2-0 i matcher i Stanley Cup-slutspelet mot San José Sharks. Nu väntar det tredje mötet mellan lagen i NHL.

Stanley Cup-slutspelet fortsätter i en rasande takt och efter ett par spelade matcher i den andra slutspelsrundan går att konstatera vad som nu kommer att vänta hädanefter. Det är många otroligt heta matchserier med två jämna lag som ska avgöras, varpå vi förväntar oss minst sex matcher i flera av mötena.

Ett sådant möte kan mycket väl bli det mellan San José Sharks och Vegas Golden Knights, två lag med en oerhörd offensiv spets i sina bästa stunder. Å andra sidan är en bestående känsla efter två spelade matcher att det är nykomlingen i dessa sammanhang, Vegas Golden Knights, som är snäppet starkare. Nu blev det visserligen övertidsförlust senast efter att matchen slutat 3-3, men sett över två matcher i Nevada är det Vegas Golden Knights som varit starkast.

7-0 i det första mötet var en ordentlig käftsmäll som San José Sharks imponerande nog studsade tillbaka från direkt. Det går inte att nog understryka vikten av att göra det direkt. Å andra sidan är känslan att Vegas Golden Knights åker till San José med mycket goda möjligheter att göra skada även på bortaplan.

Golden Knights är vår favorit

Matchen står alltså 1-1 efter två spelade matcher och står därmed och väger något inför möte tre. En hemmaseger här skulle kunna öppna för 3-1 efter fyra spelade matcher, något som skulle sätta Golden Knights i en tung sits. I våra ögon är det dock Vegas Golden Knights som är favorit att ta sig vidare och det lär märkas även i detta tredje möte mellan lagen.

Luca Sbisa är osäker till spel i tisdagsnattens möte mellan lagen och i övrigt saknar Vegas Golden Knights bara Clayton Stoner. I hemmalaget är centern Joe Thornton knäskadad och osäker till spel, medan Evander Kane väntas sitta på läktaren efter en avstängning. Två tunga avbräck.

Det kan i ärlighetens namn gå lite hur som helst, men vi förväntar oss åtminstone ett Golden Knights som hela tiden är med i matcherna. Det blir inga stora förluster och trots bortaplan tror vi att deras möjligheter att såra Sharks är stora.

Vegas Golden Knights +0.0 (asian handicap) spelas till 2,20 gånger såsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid oavgjort efter full tid.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Vegas Golden Knights +0.0 (asian handicap)
Odds:  2,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  04:00, tisdag 1/5
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: