Speltips inför Schweiz – Tyskland 20/2: Intressant möte i OS

Simon Pålsson Publicerat: 19 februari 2018

Den kanske jämnaste åttondelsfinalen på förhand avgörs mellan Schweiz och Tyskland. Det öppnar för ett trevligt speltips inför matchen.

Det på förhand kanske mest svårbedömda mötet i OS-åttondelsfinalerna avgörs helt klart mellan Schweiz och Tyskland. När många av de traditionellt väldigt starka lagen nu är försvagade var förhoppningen att dessa båda lag skulle steppa upp, men så har inte riktigt blivit fallet.

Snarare är det här två lag som varit lite av besvikelser så här långt, inte minst i skuggan av lag som Slovenien och Slovakien. Å andra sidan har de spelat i tuffa grupper och haft svårt att få sina prestationer att verkligen resultera i poäng.

Den gemensamma nämnare för båda lagen har varit det bristande målskyttet, som ofta är ett problem för lite sämre lag. Det gör också att våra förhoppningar på den här matchen inte direkt grundar sig i någon slags förväntan på mål. Snarare direkt tvärtom. Vad talar för målfest här? Ingenting.

Spel på målmarknaden

Efter tre omgångar i gruppspelet kan Schweiz se tillbaka på en godkänd insats, 8-0 mot Sydkorea. Det går faktiskt inte att dra några som helst växlar av en sådan insats, utan låt oss fokusera på 1-5-förlusten mot Kanada och 1-4 mot Tjeckien. Tydligt var åtminstone att laget inte var spetsigt nog att hota lite bättre lag.

Tyskland å sin sida har imponerat med en viss form av defensiv kunskap. 1-0 mot Sverige och 2-1 mot Norge (vinst!) är godkända insatser i det avseendet, men dessvärre sprakar det ju inte direkt framåt.

Inget av lagen sprudlar och inget av lagen klappar igenom direkt. Därför tänker vi oss en mycket målspel historia och tänker gå på det enkla underspelet.

Under 5 mål, asian handicap (ordinarie tid) synas till 1,71 gånger krämen hos William Hill. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt fem mål.

  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål, asian handicap (ordinarie tid)
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (Upp till 1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  13:10, tisdag 20/2
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: