Speltips inför Sevilla – Cádiz 11/1: Vi köper inte det enorma favoritskapet

Spelbloggare Publicerat: 10 januari 2018

Uppförsbacken är brant, men Cádiz ska försöka deras bästa för att i alla fall få lite nerv i cupdubbelmötet mot Sevilla. På bortaplan – kan de streta emot?

När Salvi missade chansen att reducera till 1-2 från straffpunkten för Cádiz i det första mötet av dessa två – sumpades deras chanser till att avancera vidare? Det är klart, i teorin ska 0-2 kunna hämtas in även på bortaplan.

Vad som dock är att minnas är att det skiljer en division mellan klubbarna. Cádiz är mitt i jakten på en plats till Primera División, där de är tvåa, medan Sevilla i vanlig ordning fajtas om Europaplatserna. Nu – tabellfemma.

En faktor som får skrällen att framstå som mer tänkbar är att Cádiz redan stått för en storartad skräll i Copa del Rey. Efter att ha förlorat hemmamötet mot Real Betis med 1-2 i den förra rundan, vände de på steken borta via en makalös 5-3-vinst! Samma resultat här skulle betyda att de är vidare…

Men sen är det också skillnad på Real Betis och Sevilla, även om de senare nämnda har en färsk förlust i minnet mot dem – också hemma, faktiskt, med 3-5. Den kom under helgen som varit.

Om man är inne på den där skrällen, kan Cádiz att avancera vidare klippas till hela 21,00 gånger pengarna hos flera bookies, bland annat Mr Green. Hämta dina två gratisspel á 100 kronor styck hos dem här!

Skrällvärde

Helt bortsnurrade blev Cádiz absolut inte i det första mötet. De hade, som nämnt, chansen att reducera till 1-2 i slutminuterna av matchen och då hade det varit helt andra bullar här.

Det är ett mycket passande tillfälle att ställas mot Sevilla. Bortsett från det inledande mötet här, har de fem raka utan vinst – och förra veckans prestation mot Real Betis var rentav urusel. Katastrof, från början till slut. Den defensiva läckan kan inte snackas bort hur som helst.

Utöver det ska vi väga in kraftig rotation från Sevilla, även om Cádiz också kan städa om en del i startelvan.

Gästerna har ett anseende att rädda och ska trots allt ses med chans att skaka lite liv i det här… Undviker att förlora stort i alla fall?

Spelar Cádiz med +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de förlorar med uddamålet – till 1,93x hos 10bet.

  Rygga spelet hos 10bet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Cadiz +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: 10bet (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 19:30, torsdag 11/1
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: