Speltips inför Sevilla – Manchester United 21/2: Kvällens bästa speltips

Spelbloggare Publicerat: 21 februari 2018

Tack och bock! Det hälsar vi spelbolagen inför onsdagens Champions League-batalj mellan Sevilla och Manchester United, där vi menar att de är ute på tunn, tunn is. Slutsatsen – kvällens bästa speltips!

ODDSBOOST: Få 11,00 istället för 2,50 gånger pengarna för Manchester United att vinna matchen – som ny kund hos Betfair. Klicka här!

Gällande Manchester United kan man bolla det ena mot det andra: att det, på pappret, blivit klart bättre under José Mourinho. Och sedan att den allmänna känslan är att det faktiskt borde vara ännu bättre, inte minst i spelet. Spelarmaterialet är av klass. Punkt.

Ändock – en andraplats i Premier League för närvarande och Champions League-slutspel. Då är det kanske inte befogat är rikta alltför mycket kritik och udd mot ”De röda djävlarna”. Här hoppas de avfyra startskottet på ett lyckat slutspel i Europas stora finrum, bland de största pjäserna.

Motståndet är alltså Sevilla, som sedan en bra tid tillbaka varit en del av det skiktet bakom den absoluta toppen bestående av Real Madrid, Barcelona och delvis Atlético Madrid. Räcker inte ända fram.

Ute i Europa har de däremot varit lyckosamma, Sevilla – och det visar på den inneboende potentialen i klubben. Ni minns kanske deras rekord i Europa League, där de innan fjolåret vann tre upplagor efter varandra – ett historiskt rekord. Sist var det dock det facto just Manchester United som fick fira skalpen, vilket inneburit att de kunnat nå hit, där de anses höra hemma – i CL.

Värt att anmärka inför matchen, när den ska utvärderas och analyseras, är att båda parter står med flera osäkra kort. Under den kategorin hittas bland andra Simon Kjaer, Luis Muriel och Joaquin Correa för Sevilla samt Ander Herrera, Daley Blind, Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba för Manchester United.

Värdet på Sevilla

Undertecknads tankar inför dubbelmötet i allmänhet och detta enskilda mötet i synnerhet är att Manchester United överskattas en del. Eller att Sevilla underskattas, för den delen. Går att vrida och vända hur som helst.

Slutsatsen blir dock densamma: att värdet är på den spanska sidan.

Sevilla har stora kvalitéer, vilka inte är att underskatta. På hemmaplan brukar de få ut det mesta av dessa – och Ramón Sánchez Pizjuán är en mardrömsplats att resa till för vilket lag som helst, de största av världspjäser inkluderade.

Vad som då stärker vår tro på Sevilla på förhand är Manchester Uniteds dunkla bortaspel, särskilt i de stora matcherna. Laget tenderar att bli oerhört bakåtlutat – mer än vad som kan anses fördelaktigt – och den fällan kan vi mycket väl se dem kliva i denna onsdagsafton.

Vi vill försäkra oss att få en liten hacka på spelet även vid kryss i matchen, varpå speltipset blir Sevilla +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst om så blir fallet, samt hel om de vinner matchen – till mycket fina 1,80x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sevilla +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 21/2
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: