Speltips inför Sevilla – Spartak Moskva 1/11: Tryck från hemmalaget

Simon Pålsson Publicerat: 1 november 2017

Sevilla sitter i en minst sagt prekär sits inför den andra halvan av gruppspelet i Champions League. För att reparera skadan vore en seger hemma mot ryska Spartak Moskva önskvärd.

Grupp E i Champions League har blivit ett riktigt getingbo tre omgångar in i gruppspelet. Det finns huvudsakligen tre lag – Liverpool, Spartak Moskva och Sevilla – som gör upp om två slutspelsplatser. För närvarande sitter Liverpool och Spartak Moskva på platserna tack vare fem poäng vardera, medan Sevilla skuggar på fyra poäng.

Spanjorerna, som varit ett erkänt starkt cuplag ute i Europa under flertalet säsonger, har underpresterat ganska ordentligt och behöver revanschera sig. Inte minst behöver laget ta revansch på just Spartak Moskva, som man förlorade borta mot med hela 5-1 i förra omgången. Det ska väl redan nu förtydligas att det var ett smått missvisande resultat, åtminstone sett till matchbild och antalet chanser. Å andra sidan var det allt annat än ett styrkebesked från Sevilla.

På hemmaplan vet vi att Sevilla är erkänt starka och vi förväntar oss därmed ett ganska konstant hemmatryck. Gästerna har visserligen god form, men är ett lag som får det klart svårare på bortaplan än på hemmaplan.

Hörnspel hämtas

Sevilla kommer att få klara sig utan Daniel Carrico och Nicp Pareja. Med tanke på att Joaquin Correa inte heller kommer till spel väntas Jesus Navas ta hans roll och får därmed anses en nyckelspelare i hemmalagets jakt på en viktig trepoängare.

För gästernas del är skadeläget betydligt värre, åtminstone i numerära termer. Ze Luis och Salvatore Bocchetti kommer att testas sent, men de avbräck som redan nu går att konstatera är Roman Zobnin, Georgi Tigiev, Jano Ananidze och Aleksandr Samedov.

Som vi varit inne på tidigare tror vi på ett tydligt spelövertag för hemmalaget. Det bör resultera i att Sevilla får en rad hörnor – sin vana trogen ska sägas.

Sevilla över 7,5 hörnor spelas till 2,11 gånger degen hos Unibet. Laget har ju knappt råd att inte vinna här.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Sevilla över 7,5 hörnor
Odds:  2,11 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 1/11
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: