Speltips inför Skellefteå – Mora 25/10: Starkt favoritskap

Simon Pålsson Publicerat: 25 oktober 2017

Det är ett mycket tydligt favoritskap som gäller när Skellefteå AIK får besök av Mora IK i det som är torsdagens enda match i SHL. Här litar vi blint på hemmalaget.

En SHL-match står på schemat den här onsdagen. Nykomlingen Mora tar sig upp till Skellefteå för att försöka gneta till sig poäng mot ett tufft motstånd.

Inledningen på det här SHL-äventyret har inte varit en succé så här långt, även fall Mora sprattlat till med enstaka punktinsatser som faktiskt varit helt okej. En sådan var 5-3-segern hemma mot HV71 för några veckor sedan. 2-0-vinsten senast mot Brynäs kom till mycket tack vare gästernas oerhört uddlösa spel.

Sju förluster på de nio senaste matcherna vittnar hur som helst om att Mora har en del kvar att jobba på den här säsongen. Efter elva omgångar hittar vi laget på plats nummer 13 i tabellen med elva inspelade poäng. Det är med andra stor risk för kval som det ser ut nu.

Det är i för sig inte borta mot Skellefteå som laget ska ta sina poäng, även fall alla matcher såklart är en poängmöjlighet i en jämn serie.

Skellefteå ser starka ut – ibland

Efter elva omgångar har Skellefteå lyckats skrapa ihop 19 poäng, ett fullt okej facit. Om laget kniper en seger här avancerar de till fjärdeplatsne, något som utan tvekan får anses godkänt så här långt. Det finns saker att jobba på – det är ingen hemlighet – men i enskilda stunder känns ett på förhand ifrågasätt Skellefteå faktiskt väldigt starka.

På hemmaplan har laget exempelvis sett mycket starka ut, med den ena tunga segern efter den andra på sistone. Å andra sidan misslyckas laget med att komma upp i standard i andra matcher, men mot lite svagare motstånd har vi sett flertalet övertygande insatser under säsongsinledningen.

I våra ögon är favoritskapet extremt tydligt här.

Skellefteå AIK -1,5 spelas till 1,80 gånger insatsen hos bet365.

BOOSTAT ODDS! Nya kunder hos Betfair får 5,00 gånger degen på hemmaseger. Klicka här för att registrera dig hos Betfair!

  Registrera dig hos bet365 här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Skellefteå AIK -1,5
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (Regler & villkor gäller.)
Spelstopp:  19:00, onsdag 25/10
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: