Speltips inför Slovakien – Sverige 6/6: Viktig kvalmatch för damerna

Simon Pålsson Publicerat: 4 juni 2019

Sverige är enorma favoriter inför returmötet i VM-kvalet mot Slovakien torsdagen den 6 juni 2019. Det öppnar för ett solklart speltips inför mötet.

Annons:

Det är dags för returmöte i kvalet till världsmästerskapet i vinter. Sverige har allting i egna händer efter att ha krossat Slovakien fullkomligt i det första mötet och med 15 (!) plusmål att gå på ska det här redan vara avgjort. Därför finns det en drös med intressanta speltips att fundera över.

Det är damernas handbollslandslag som gäller och precis som vanligt är det ett stjärnspäckat lag som Sverige ställer upp med. Då är ändå tunga spelare som Isabelle Gulldén (av många ansedd bäst i hela världen), Johanna Westberg och Daniella Gustin utanför laget på grund av olika anledningar. Trots det ska Slovakien inte ha en suck.

Hemmaplansfördelen ska alltid tas med i beräkningarna, men ingen kan lura någon att 15 plusmål kan bero på var matchen spelas. Det vittnar om den enorma klasskillnad det är mellan lagen. Det går som sagt inte att blunda för, hur gärna man än vill.

Sverige vinner enkelt

Slovakien: Adriana Medvedova, Viktoria Oguntoye, Izabela Kondasova, Nikoleta Trunkova, Vladimira Kisikova, Reka Rizikova, Maria Holesova, Annamaria Patrnciakova, Minika Rajnhova, Karin Bujnochova, Simona Szarkova, Marianna Rebicova, Patricia Wollingerova, Veronika Habankova, Tetyana Filkova-Trehubova, Vladimira Bajciova.

Sverige: Johanna Bundsen, Filippa Idéhn, Olivia Mellegård, Marie Wall, Linn Blohm, Anna Lagerquist, Emma Fernis, Mathilda Lundström, Jamina Roberts, Mikaela Mässing, Carin Strömberg, Melissa Petrén, Emma Lindqvist, Nathalie Hagman, Alexandra Bjärrenholt, Sabina Jacobsen.

Här litar vi blint på att Sverige kör över Slovakien direkt i inledningen för att därigenom döda allt tvivel direkt. I andra halvlek tror vi att det roteras friskt på spelare, men i första kommer Sverige köra över Slovakien igen.

Sverige -2,5 (första halvlek) spelas till 1,70 gånger såsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Sverige -2,5 (första halvlek)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  17:00, torsdag 6/6
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo