Speltips inför Southampton – Burnley 15/2: Löjlig värdering

Spelbloggare Publicerat: 15 februari 2020

Ett mindre hett och tidigt Premier League-möte ska utspelas under lördagen. Det handlar om Southampton mot Burnley på St. Mary’s Stadium och därifrån har Spelbloggare.se hittat ett solitt speltips.

  Spela Burnley +0,75 mål (asian handicap) till oddset 1,90 hos Bet365!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Två lag som återfinns på den undre tabellhalvan av Premier League, men som för närvarande står förhållandevis tryggt. I teorin kan förvisso Europa nås – men i praktiken? Med största säkerhet inte. Väl i den här mittensmeten är det tätt och den har (ännu?) inte riktigt dragits isär.

Hetare kunde det ha sett ut på förhand, med andra ord – ur sportslig betydelse. Men det behöver väl inte betyda att det kan komma att bjudas på en underhållande, spännande och således sevärd fotbollsmatch?

För den som känner ett intresse av att se matchen, är avsparkstiden 13:30 och den ses bäst på Viasat Premium eller Viaplay.

Senast som lagen framträdde i Premier League var i början av månaden och då förlorade Southampton med 0-4 mot suveräna Liverpool på Anfield. Var, föga förvånande, helt chanslösa, precis som siffrorna antyder på. Burnley var mer lyckosamma och spelade oavgjort, mållöst, hemma mot Arsenal.

Sedan då och nu har Southampton varit i farten vid ännu ett tillfälle, i FA-cupens fjärde omspelsrunda. I London satt de fram till slutminuterna i förarsätet; ledde till de avslutande 15 med två mål mot ett – för att till sist falla med 2-3. Gjorde länge ett bra arbete. Gör det möjligen extra tungt att ha fallit.

Positivt, för oss som vill avnjuta en så pass välspelad och kvalitativ fotbollsmatch som möjligt, är att båda parter har minimala problem på truppfronten. Enda avbräcket för Southampton på James Ward-Prowse. För Burnley, Ashley Barnes. Eventuellt Jóhann Gudmundsson.

Annons:

Burnley står starkt

När två jämnstarka lag möter varandra står det som tveksamt att det raka spelet på Southampton – som bäst! – står i oddset 1,81.

Visst, Southampton har sett rätt bra på sistone, men det är knappast så att de briljerat och vi ser dem inte direkt bättre än vad tabellpositionen vill antyda. De är faktiskt bakom just Burnley, om än bara med målskillnaden som skiljer dem åt.

Nu har Burnley inte spelat match på två veckors tid, men av matcherna som varit att döma har de nått någon form av toppform. Se bara på den här formraden, enbart innehållandes PL-matcherna:

Burnley – Leicester: 2-1
Manchester United – Burnley: 0-2
Burnley – Arsenal: 0-0

Alltså två vinster och ett kryss på tre riktigt tuffa matcher. Då vore det underligt om de inte förmådde att bjuda Southampton på starkt motstånd.

Vårt speltips? Burnley +0,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – till 1,90 x insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 000 kr spelkrediter!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Burnley +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 13:30, lördag 15/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: