Speltips inför Sporting CP – Atlético Madrid 12/4: Målspel från returen

Spelbloggare Publicerat: 11 april 2018

Det finns förvisso en del som talar för en tillknäppt retur mellan Sporting CP och Atlético Madrid i Europa League-kvartsfinalen dem emellan, men Spelbloggares bedömning är att spelbolagen tagit det till överdrift och hittar värde i vissa spel från målmarknaden.

Precis som vi förutspådde plockade Atlético Madrid en stabil vinst på Estadio Wanda Metropolitano i den inledande matchen i detta kvartsfinaldubbelmöte, 2-0, och nu har vi ett Sporting CP i brant uppförsbacke innan allt ska summeras.

En knepig match väntar hemmalaget eftersom det inte bara är två mål att hämta in, utan också eftersom de inte förmådde att pryda målprotokollet på bortaplan. Får Atlético in en balja, då måste de stå för minst fyra för att ta den där semifinalplatsen som hittas i potten – och det händer väl inte?

Samtidigt som Sporting måste försöka greppa taktpinnen, i den mån som är möjlig, kan de alltså inte kliva på alldeles för blint framåt med ett så pass omställningsskickligt lag på andra sidan planhalvan. Det är med stort intresse som vi får se hur hemmatränaren Jorge Jesus och hans manskap tar sin an matchen.

Minst två mål i matchen

Vi återupprepar, det finns en del som talar för en tillknäppt match: Atlético Madrids försvarsstyrka och att matchen riskerar att tappa all typ av intensitet om spanjorerna tar ledningen och således dödar det här dubbelmötet.

Dessutom är Sportings anfallsspets, Das Bost, och den frejdige ytterbacken Fábio Coentrão båda avstängda. Som en liten motvikt till det är Filipe Luís skadad och duon José Giménez/Sime Vrsaljko tveksamma för Atlético.

Hur som helst – här överdriver väl oddssättarna? Chanserna för mål ska ändå vara hyfsade.

Sporting måste trots allt framåt och Atlético Madrid är alltid sylvassa när de ställer om. Gästerna har kapaciteten att stå för åtminstone två, tre fullträffar på egen hand.

1,85 gånger pengarna för över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två mål – värderar vi vara ett värdespel runt 10 punkter neråt. Risk för höjning till avspark?

  Rygga spelet hos Bethard – Sätt in 500, spela för 1 500 kr!

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik: 200% bonus upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 21:05, torsdag 12/4
TV:  eurosporttva logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: