Speltips inför Sverige – Finland 29/4: Rivalmöte i Sweden Hockey Games

Simon Pålsson Publicerat: 29 april 2018

Tre Kronor fortsätter att vässa formen inför kommande VM-turnering på dansk mark. I den avslutande matchen i Sweden Hockey Games väntar match mot rivalen Finland.

Sverige vann komfortabel mot Tjeckien i sin första match i Sweden Hockey Games och vann dessutom med 3-1 mot Ryssland i match två. I den tredje och avslutande matchen i Sweden Hockey Games, en match som också fungerar som ett slags genrep inför kommande VM-turneringen, står rivalen Finland för motståndet.

Här har vi ett finskt landslag som har imponerat med två raka vinster, dels 3-2 mot Ryssland och sedan 5-2 mot Tjeckien. Det läcker möjligen lite lätt bakåt, men att redan nu fått sådan fart på anfallsspelet bådar gott inför vad som komma skall. Förmodligen är det också där laget lägger sitt fokus inför söndagens match mot Sverige.

Som vanligt är det svårt att sia om matcherna i den här typen av turneringar, då motivationen är en skakig faktor. Lagen har egentligen inte särskilt mycket att spela för, även fall ett rivalmöte likt detta alltid spetsar till karaktären på matchen något. Det ska inte underskattas.

Fokus på offensiven

Känslan i det här skedet av förberedelserna inför VM – som trots allt är båda lagens huvudsakliga fokus för närvarande – är att både Finland och Sverige gärna får igång sitt offensiva spel. Målproduktionen är generellt en sak som kan hacka lite i inledningen av turneringen och genom att verkligen vässa på offensiven går det förhoppningsvis att undvika en skral målmässig inledning på VM.

Därför ser vi framför oss ett rivalmöte som verkligen blir fartfyllt från första stund, med två lag som gärna visar sig spetsiga. Tänk också på att insläppta mål och en eventuell förlust inte är särskilt förödande i den här typen av turnering, speciellt inte med tanke på vad som väntar i maj månad.

Ett målspel känns därför gjutet. Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till anmärkningsvärt höga 1,90 gånger krämen hos Ohmbet. Det tackar vi för.

  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:15, söndag 29/4
TV:    
Stream:    svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: