Speltips inför Tampa Bay Lightning – New Jersey Devils 13/4: Bra skrällchans

Simon Pålsson Publicerat: 11 april 2018

Om det någon gång ska skrällas i matchserien mellan Tampa Bay Lightning och New Jersey Devils kan det mycket väl vara redan i den första matchen. Det är åtminstone så vi resonerar i vårt speltips.

Det är kanske inte konstigt att Tampa Bay Lightning gäller som spelbolagens klara favoriter inför matchserien mot New Jersey Devils i det kommande NHL-slutspelet. Om vi ser till grundserien har laget varit klart bättre än sina motståndare och har därigenom bevisat sig farliga.

Det som dock talar för att New Jersey Devils ska kunna streta emot bra i den här slutspelsserien är deras mycket goda facit mot just Tampa Bay Lightning. Det här är ett lag som New Jersey Devils alldeles uppenbart trivs mot och som de har hittat ett recept på hur de ska kunna såra. Sådant kan bli oerhört värdefullt i potentiellt väldigt tighta matcher i ett slutspel, när insatserna höjs och det blir fel parametrar som behöver vägas in.

Faktum är att laget nu har tre (!) raka segrar mot Tampa Bay Lightning och att de faktiskt bara förlorat en gång sedan oktober 2016. Det görs dessutom ofta en hel del mål mot laget och New Jersey Devils har dessutom sett ganska starka ut under avslutningen på grundserien.

Rock n roll i match ett

Det vi väntar oss av den här matchserien är trots allt ett Tampa Bay Lightning som löser det hela till slut. Med nuvarande format – där allting ska avgöras över hela sju matcher – är det oerhört svårt för det på pappret svagare laget att orka skrälla hela vägen. Med det sagt kommer New Jersey Devils ha goda möjligheter att störa här.

Det vi förväntar oss är ett första möte som blir lite mer rock ’n’ roll och där båda lagen gasar lite mer. Det är inte sällan fallet med formatet som finns andra sidan Atlanten, där lagen spelar två hemmamatcher i stöten, till skillnad från i exempelvis Sverige. Det gör inte sällan att det första mötet blir väldigt intensivt när gästerna har mindre att förlora på att gå för fullt.

Hemmalaget kan sakna nyckelspelaren Steven Stamkos som dras med en skada. Adam Erne är dessutom otillgänglig. Marcus Johansson kommer inte till spel för New Jersey Devils, som i övrigt har bästa möjliga lag.

Känslan är att New Jersey Devils har goda möjligheter att störa i början av den här matchserien, när energin är på topp och formen från grundserien sitter i. New Jersey Devils över 2,5 mål (inklusive övertid) ger nu 2,05 gånger krämen hos William Hill. Det tar vi!

  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Hela 8,00 gånger pengarna på Tampa Bay Lightning!
Betfair har just nu en kampan som ger dig hela 8,00 gånger såsen på hemmavinsten. Klicka här för att läsa mer!

Speltips:

Speltips:  New Jersey Devils över 2,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (Upp till 1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  01:00, fredag 13/4
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: