Speltips inför Thiago Moura Monteiro – Pablo Carreno Busta 18/7: Vinnarspel

Simon Pålsson Publicerat: 18 juli 2018

Thiago Moura Monteiro är framme vid andra omgången i Swedish Open i Båstad, men nu lär han få det tufft mot Pablo Carreno-Busta. Läs vårt speltips.

Annons:

För svensk del är det inte särskilt roligt att brassen Thiago Moura Monteiro nu är framme vid den andra omgången i ATP Båstad eftersom det betyder att Elias Ymer tyvärr är utslagen. Det svenska hoppet lyckades inte vända på den risiga formen, utan förlorade återigen och är därmed utslagen tidigt.

Thiago Moura Monteiro är hur som helst vidare till andra omgången, men stöter nu på betydligt svårare motstånd. Å andra sidan har han återigen turen att slippa en spelare som är fullt trim och som troligen är långt ifrån toppformen. Samtidigt är Pablo Carreno-Busta en betydligt bättre spelare än Elias Ymer.

Den 27-åriga spanjoren är faktiskt rankad så bra som 13 (!) i hela världen, men har varit uppe på 10 i världen förra säsongen. Därefter har han haft vissa skadebekymmer och har inte spelat mer än Grand Slam-turneringarna sista tiden. Det gör att han inte är i fullt trim. Nu inleds grussäsongen åter på allvar och då är han tillbaka i spel med full kraft.

Det raka vinnarspelet räcker

Efter den starka insatsen mot Elias Ymer – i ärlighetens namn var svensken aldrig ens nära – har spelbolagen valt att skruva ner oddset ett par snäpp på Thiago Moura Monteiro. I våra ögon var det snarare Elias Ymer som var svag än Thiago Moura Monteiro som var stark i deras möte, varpå oddssättningen är lite skev.

Pablo Carreno Busta är som nästan alla spanjoren en spelare som fokuserar främst på grus och som lägger merparten av sin säsong på just det underlaget. Därmed räknar vi med att han ser ATP Båstad som en språngbräda inför fortsättningen av somarren. 2013 hann Pablo Carreno-Busta spela svindlande 83 grusmatcher. Deärefter har han snittat mellan 30-40 varje säsong. Det säger en hel del.

Här ska det vara klasskillnad och vi litar på att spanjoren löser det.

Pablo Carreno-Busta att vinna spelas till 1,49 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Pablo Carreno-Busta vinner
Odds:  1,49 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  Tidigast 15:00, onsdag 18/7
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo