Speltips inför Thomas Fabbiano – Borna Coric 31/5: Överdriven favorit

Simon Pålsson Publicerat: 30 maj 2018

Thomas Fabbiano är framme vid den andra omgången i Franska Öppna, men är nu solklar underdog i mötet med den kroatiska talangen Borna Coric. Frågan är om 21-åringen kan hantera det stora favoritskapet?

Här rycker det minsann ordentligt i skrällnerven inför den andra omgången i Franska Öppna på torsdagen. Thomas Fabbiano är klar underdog inför mötet med Borna Coric, men frågan är om inte italienaren har relativt goda möjligheter att göra livet surt för kroaten?

Borna Coric är den kroatiska talangen vars genombrott vi har väntat länge på. Det finns en talang i den 21-åriga kroppen, men det där sista steget har låtit vänta på sig. Med en ranking runt 40 i världen går det att argumentera för att han redan etablerat sig i någon form av världstopp, men visst finns här mer att ta av? Numera är det inte längre Thomas Johansson som är hans tränare och kanske är det här säsongen som vi får se kroatens nästa steg i utvecklingen? Många frågor och förhoppningsvis besvaras dessa under säsongen.

I andra omgången av Franska Öppna, efter en stabil 3-1-vinst mot Philip Kohlschreiber i den första omgången, väntar Thomas Fabbiano. Enligt spelbolagen är Borna Coric solklar favorit, men frågan är om 21-åringen pallar det trycket? Vi har en liten tanke på området.

En mindre variant av skrällspel

Thomas Fabbiano är med sina 29 år en spelare som förmodligen inte har så särskilt mycket mer att ta av, men som har stabiliserat sig kring 100 i världen. Han finns för det mesta med i Grand Slam-turneringar och har under sin karriär trots allt spelat in en ansenlig summa pengar. Nu är han dessutom framme i den andra omgången av en Grand Slam efter 3-2 mot Matthew Ebden i den första omgången.

Som italienare trivs Thomas Fabbiano relativt bra på just grus och har ett par helt okej insatser på detta underlag den här säsongen. Inför matchen mot Borna Coric ger det raka spelet på italienaren närmare 10,00 gånger pengarna och i våra ögon är det skrämmande högt.

Vad vi känner på oss är hur som helst att Borna Coric får svårt att vinna den här matchen i raka set och i helt överlägsen stil. Kroaten kommer att få kämpa och baserat på hans tidigare insatser i karriären finns det en tendens att inte riktigt hålla rakt igenom hela matcherna. I den första omgången tappade han ett set och det finns en stor risk att han gör det igen.

Thomas Fabbiano +2,5 set (alltså vinna minst ett set) spelas till 2,55 gånger såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – 100 kronor omsättningsfritt!

Speltips:

Speltips:  Thomas Fabbiano +2,5 set
Odds:  2,55 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (100 kronor omsättningsfritt)
Spelstopp:  Tidigast 15:00, torsdag 31/5
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.