Speltips inför Tjeckien – Sverige 26/4: Dags för Sweden Hockey Games

Simon Pålsson Publicerat: 26 april 2018

Sverige laddar upp inför kommande VM-turnering genom att spela Sweden Hockey Games på hemmaplan. Först ut är mötet med Tjeckien, där Sverige kliver in som solklara favoriter.

Sweden Hockey Games fyller sin mycket trevliga roll så här i slutet av april månad och fungerar som en liten aptitretare inför hockey-VM som bara är några veckor bort. I maj månad smäller det med många NHL-spelare i farten.

För svensk del fungerar Sweden Hockey Games som en bra uppvärmning. Redan nu har flera spelare åkt över från andra sidan Atlanten för att finnas med tidigt i förberedelserna inför VM, varpå Sverige kliver in i den här turneringen med ett väldigt starkt lag. En sådan som Mika Zibanejad ska exempelvis göra sin debut i landslagssammanhang och det kan bli väldigt intressant att få bevittna.

Målvakter: Filip Gustavsson, Anders Nilsson, Magnus Hellberg.

Backar: John Klingberg ,Mikael Wikstrand, Adam Larsson, Lawrence Pilut, Oliver Ekman Larsson, Erik Brännström, Adam Almquist, Erik Gustafsson

Forwards: Adrian Kempe, Mikael Backlund, Johan Larsson, Mattias Janmark, Jacob Nilsson, Dennis Everberg, Patrik Zackrisson, Lias Andersson, Jacob de la Rose, John Norman, Axel Jonsson Fjällby, Carl Klingberg, Magnus Pääjärvi, Mika Zibanejad

Som framstår tydligt ovan är den svenska truppen stark redan i Sweden Hockey Games, men blir alltså ännu bättre när det väl är dags för VM. Det gör att den svenska chansen till seger mot Tjeckien i öppningsmatchen i Sweden Hockey Games bör vara väldigt god.

Tjeckien å sin sida har också ett spetsat lag, men kommer inte riktigt upp i samma slagkraft som Tre Kronor. Därtill har Sverige fördelen av att få spela på hemmaplan, varpå vi tycker att spelbolagen är helt rätt ute i att måla upp Tre Kronor som klara favoriter inför matchen.

Hur som helst kliver vi in på det raka spelet på Sverige här. Det finns till 2,10 gånger pengarna hos Betway, vilket känns som bra betalt med tanke på den tunga trupp som faktiskt finns att tillgå.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Sverige vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 26/4
TV:   svttva logo
Stream:   svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: