Speltips inför Toronto Maple Leafs – Boston Bruins 24/4: Liten motreaktion

Simon Pålsson Publicerat: 22 april 2018

Boston Bruins åker upp till Kanada med förhoppningar att döda matchserien mot Toronto Maple Leafs. Avancemanget är bara en seger bort i Stanley Cup-slutspelet.

Det börjar bli ordentligt spännande i slutspelsmötet mellan Toronto Maple Leafs och Boston Bruins i Stanley Cup-slutspelet, där Boston Bruins såg ut att vara på väg mot ett bekvämt avancemang, men där laget nu har lite press på sina axlar.

Visst, Boston Bruins sitter fortfarande med 3-2 i matcher att luta sig mot, men nu väntar ett tufft möte uppe i Kanada och skulle det bli förlust även här kommer allting att avgöras i en sjätte och helt avgörande match. Där kan vad som helst hända, det förstår vi alla.

Signifikativt för den här matchserien har – föga förvånande med tanke på lagens offensiva spets – varit väldigt målrika matcher och så blev fallet även senast när Toronto Maple Leafs bortaslog Boston Bruins med 4-3 efter att ha inlett matchen med att gå upp till 2-0 redan i den första perioden. Nu är frågan om vi inte får se en liten motreaktion på det.

Ett underspel känns givet

Nu börjar det bli allvar på riktigt och det kommer säkerligen att märkas på lagens sätt att ta sig an matchen. Båda har som sagt en rejäl offensiv spets, men det finns såklart också en rädsla att slå vakt om det man har. Här tror vi att matchen får en något annat karaktär än tidigare.

Brandon Carlo och Anders Bjork är som bekant båda otillgängliga resten av den här säsongen för Boston Bruins, som inte har plockat upp några andra skador under slutspelet så här långt. Värre är det möjligen för hemmalaget, som kan sakna Leo Komarov i match sex. I övrigt är det bara långtidsfrånvarade Joffrey Lupul som inte kan spela. Därmed har båda lagen i stort sett bästa lag att tillgå.

Spelbolagen är såklart helt inne på att det är fina förutsättningar för målrikt och det går att förstå. Å andra sidan öppnar det här för ett underspel till en betydligt högre lina än i vanliga fall.

Under 6 mål, asian handicap (ordinarie tid) spelas till 1,79 gånger såsen hos Unibet. Det vill säga att vi får pengarna tillbaka vid 3-3 efter full tid om matchen sedan avgörs i förlängning.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål, asian handicap (ordinarie tid)
Odds:  1,79 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, tisdag 24/4
TV:    viasathockey logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: