Speltips inför Torpedo Zhodino – FC Belshina Bobruisk 27/3: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 26 mars 2020

FC Belshina Bobruisk spelar en tuff bortamatch mot Torpedo Zhodino i den vitryska ligan. Matchen spelas fredagen den 27 mars 2020 och vi rekar med odds.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vitryssland känner ingen större ånger i det här skedet som världen befinner sig i, utan kör vidare på matcher precis som att ingenting har hänt. Det är fulla läktare (nåja) och matcher som spelas från den vitryska ligan, som internationellt brukar kallas vitryska Premier League.

Så vad kan man förvänta sig här? Jo, under helgen spelas en full omgång med ett par matcher varje dag under helgens alla dagar. På fredagen spelas inte mindre än två matcher, och här har vi hittat ett fint speltips inför mötet mellan FC Belshina Bobruisk och Torpedo Zhodino.

I våra ögon är det en solklar favorit vi hittar här, och det grundar vi egentligen på ett par saker. Men med tanke på att säsongen fortsatt är i sin linda och att förra veckans match var den första för säsongen går det att ta fasta på vad som skedde där och då.
Annons:

Hemmalaget är bättre

FC Belshina Bobruisk öppnade säsongen med att förlora med hela 1-3 hemma mot Minsk. Då är det inte ett lag som håller samma höga nivå som exempelvis regerande mästarna Bate Borisov, utan ett lag som man borde kunna spela jämnt med. Det innebär att FC Belshina Bobruisk nu har en svag trend med fyra raka matcher utan förlust, från februari och framåt. I det räknar vi in totalt tre träningsmatcher.

Torpedo Zhodino då? Jo, man öppnade säsongen väsentligt bättre och vann borta mot Soligorsk med 0-1. Det var en stark vinst med tanke på att man föll mot samma lag i cupkvarten några dagar tidigare. Med andra ord tog Torpedo Zhodino inte bara revansch, utan man tog också tre viktiga ligapoäng direkt.

Senast dessa lag spelade mot varandra vann Torpedo Zhodino med 3-1 och vi kan tänka oss någonting liknande inför den här matchen.

Torpedo Zhodino vinner spelas till 1,60 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Torpedo Zhodino vinner
Odds: 1,60
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, fredag 27/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: