Speltips inför Triumph Gaming – Cloud9 22/4: CS:GO i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 22 april 2020

Triumph Gaming gäller som spelbolagens stora underdog inför det svåra mötet med Cloud9 i onlinekvalet till CS:GO Major i brasilianska Rio.

  Spela vårt speltips hos Betway!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

I nästa månad är tanken att en av världens allra största turneringar i CS:GO ska gå av stapeln, men redan nu har man konstaterat att så inte kommer att bli fallet. Dreamhack Masters är i stället inställt, och kommer inte heller att spelas någon annan gång vad det verkar i dagsläget. Förrän nästa säsong vill säga.

Men trots det är man nu mitt inne i onlinekvalet till en annan turnering, som precis som vanligt delats upp på olika världsdelar och avgörs i flera etapper. I det nordamerikanska kvalet saknas de stora, stora lagen som det kryllar av Europa, men chansen att nå huvudturneringen finns vanligtvis ändå för dessa lag.

Men den här gången är det alltså bara rankingpoäng som ligger i potten, någonting som kan bli likväl så viktigt i ett lite längre perspektiv.

I detta speltips fokuserar vi på mötet mellan Triumph Gaming och Cloud9 – två lag som är en bra bit från den yttersta världstoppen. Men i våra ögon finns det också en tydlig favorit när dessa båda gör upp.
Annons:

Cloud9 har visat fin form

Faktum är att Cloud9 kommer till det här mötet med bra form, och i dagsläget står man på tre raka vinster. Det har varit mot ganska svårspelade lag som Team Envy, men senast man spelade mot europeiskt motstånd föll man med 2-0 mot finska HAVU. Det säger också någonting.

Triumph Gaming är rankade en bit över 40 i världen och har alltså mer än 40 lag inom Counter-Strike som är bättre. Med tanke på att det är en ganska begränsad världstopp säger det en hel del.

Laget föll så sent som förra veckan mot Bad News Bears, som är samma lag som Cloud9 slog enkelt med 2-0 häromdagen. Även det säger en del om klasskillnaden.

Cloud9 -1,5 spelas till 1,85 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Cloud9 -1,5
Odds: 1,85
Bolag: Betway
Spelstopp: 22:00, onsdag 22/4
TV: 
Stream:  Twitch

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: