Speltips inför Tyskland – Nederländerna 9/1: EM-premiär

Simon Pålsson Publicerat: 9 januari 2020

Tyskland är stenklara favoriter inför EM-premiären mot Nederländerna. Handbolls-EM drar igång torsdagaen den 9 januari 2020.

Annons:

EM 2020 står på schemat och då är det alltså inte fotboll vi pratar om. Här är det fullt fokus på handbollen som gäller och det är minsann inget dålig mästerskap som dukas upp. Det är i Europa som de allra främst lagen finns. Likt som på fotbollssidan blir det därmed ett riktigt getingbo till mästerskap när de europeiska lagen ska göra upp.

Europamästerskapet öppnas redan tidigt på kvällen den 9 januari 2020, men det spelas också fina matcher senare på dagen. Det är först på fredagen som det smäller till ordentlig med flertalet matcher, men vad sägs om mötet mellan Tyskland och Nederländerna?

Som bekant är Tyskland ett riktigt stort handbollsland med några av de allra bästa lagen i hela världen i ligaspelet. Det gör att landslaget alltid är bra och den här upplagan är minsann inget undantag.

Nu gäller man som stora favoriter inför sin premiär mot Nederländerna, ett lite nyare handbollsland som inte har samma meriter i dessa sammanhang. Bara det gör favoritskapet väldigt tydlig inför matchen.

Annons:

Tyskland öser på direkt

Under uppladdningen till det här mästerskap har Tyskland valt att spela en del internationella träningsmatcher mot varierat motstånd. Vad vi kan konstatera är att man radat upp vinst efter vinst och verkligen vässat sin form på ett imponerande vis.

Eller vad sägs om att man nu står på fyra raka vinster från oktober och framåt? I januari har man kört över såväl Island som Österrike på ett imponerande vis. Det gör att man kommer som en väloljad maskin till EM-premiären.

Nederländerna har å sin sida bara vunnit mot Ukraina. I övrigt är det idel förluster samt ett kryss sedan i oktober. Det handlar om tydliga förluster mot rena B- eller C-nationer i handbollens värld.

Här tror vi att Tyskland sätter ner foten direkt och verkligen försöker köra över Nederländerna från minut ett.

Tyskland över 15,5 mål i första halvlek spelas till 1,87 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Tyskland över 15,5 mål (första halvlek)
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:15, torsdag 9/1
TV:   tvtio logo
Stream:   viaplay logo

 

 

 

 
Annons:


Annons: