Speltips inför Ungern – Sverige 21/1: Underprestation igen

Simon Pålsson Publicerat: 21 januari 2020

Ungern gäller som solklara favoriter inför matchen mot Sverige – det tycker åtminstone vi. Handbolls-EM fortsätter på tisdagskvällen.

Annons:

Vad kan vi egentligen säga om det här mästerskapet för att med rättvisa ge en bild av hur Sverige har presterat? Det är ingenting annat än undermåliga prestationer, helt förkastlig inställning och ett ledarskap som saknar motstycke. I negativ väg.

I söndagens möte med Norge hade Sverige en sista chans att försöka rädda någon form av spänning, men man föll igenom och förlorade med tre bollar. Det skrämmande med just det resultatet är att det snarare kändes positivt att förlustmarginalen inte blev större.

Nu är det hur som helst så att Sverige redan är utslagna med noll inspelade poäng i mellanrundan och det innebär att man bara behöver spela för sin heder på slutet. Så här långt har man inte direkt tagit den på allvar.

I den här omgången väntar Ungern, ett lag som man traditionellt kan ha svårt mot med tanke på att de spelar en defensivt inriktad och fysisk handboll. Det är ingenting som Sverige varit särskilt bra på att handskas med. Nu när motivationen förmodligen är helt som bortblåst lär det inte bli bättre.

Annons:

Ungern är favoriter

Inför den här matchen har spelbolagen valt att måla upp Sverige som favoriter igen, men i våra ögon är det en märklig värdering. Det är i våra ögon ingen tvekan om att det är Ungern som borde gälla som favoriter – inte minst med tanke på att man faktiskt presterat på en bra nivå hittills.

Just nu står Ungern på fyra poäng i huvudrundan och med det är man vidare till semifinal i dagsläget. För att behålla sin plats hela vägen in i mål behöver man vinna sina avslutande matcher. Att plocka en vinst mot Sverige är steg ett mot att ta sig vidare.

Samtidigt har Sverige som bekant ingenting att spela för och med prestationerna från förra veckan i minnet har vi inga som helst förväntningar på det här laget.

Ungern draw no bet – pengarna tillbaka vid kryss – spelas till fina 2,07 gånger insatsen hos Unibet. Det finns inte mycket att tveka på.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Ungern draw no bet
Odds: 2,07
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:30, tisdag 21/1
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

 
Annons:


Annons: