Speltips inför Valencia – Atalanta 10/3: Offensiva avtryck – proppen ur?

Spelbloggare Publicerat: 10 mars 2020

Det naturliga borde vara att ännu en målfest väntar när Valencia ska försöka hämta in en tremålsuppförsbacke på Atalanta inför Champions League-returen dem emellan. Bettingtips? Se hit!

  Spela över 3,0 mål (asian) till 1,70!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Offensiva, lustfyllda och alltid lika underhållande Atalanta var totalt överlägsna när de tog emot Valencia för tre veckor sedan. Nu står returen för dörren och platsen är Mestalla. Då måste spanjorerna inleda jakten omedelbart.

Vad som är att hämta in? Ett 1-4-underläge. Det innebär alltså att de måste vinna med minst tre mål – och det är inte ens säker att det räcker, beroende på antalet bortamål. Givetvis talar det mesta för att Atalanta är de som avancerar vidare till kvartsfinalen, men det blir knappast utan ett ärligt försök från Valencia. Reduceringsbaljan väckte ändå något form av hopp.

Med ett förhållandevis tunt material spelar Atalanta fantastiskt underhållande fotboll – alltid framåtlutat, med offensiv lusta och fart. Det kan vara såväl deras succérecept som fall. En sak är i alla fall säkert – och det är att de nått en överraskande nivå; är placerade fyra i tuffa Serie A och har alltså ena foten i CL-kvartsfinal.

Valencia har en bra högstanivå, men alldeles för djupa dalar för att på allvar mäta krafterna med de största pjäserna. Smått opålitliga. Svajande. Nu med bara en vunnen på de sju senaste matcherna. Fredagens bortamatch, i den inhemska serien, mot Deportivo Alavés slutade oavgjord, 1-1.

Annons:

Måste blotta sig defensivt – målfest

Talar för att Valencia faktiskt skulle kunna fixa det här är det fantastiska hemmaspelet – på Mestalla är de ett helt annat lag än på resande fot. Att ha resultatraden 8-6-0 i en serie som La Liga är makalöst bra.

Men det tål att upprepas; tre mål är alltså att hämta in…

Detta kommer innebära att de måste blotta sig omedelbart, trycka upp positionerna och med intensitet jaga. Och mot ett Atalanta som inte alls är bekanta med att bevaka, utan alltid spelar offensivt och med fart, borde det innebära att det öppnar upp sig totalt på planen. Full rulle. Chanser och mål i större plural. Precis som senast alltså, även om det inte väntas bli någon italiensk dominans.

Senast Atalanta spelade vann de med 7-2 (!) borta över Lecce och den typen av resultat har vi fått se flera av under säsongen. Serie A-snitt på 4,16 mål totalt per match.

Över 3,0 mål (asian) – insatsen tillbaka vid exakt tre – är bara att klicka i och hos Bethard får vi fina 1,70 gånger smeten för spelet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus vid första insättning!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian)
Odds: 1,70
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 10/3
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: