Speltips inför Vasek Pospisil – Marton Fucsovics 29/5: Formtopp

Simon Pålsson Publicerat: 29 maj 2018

Franska Öppnas allra första omgången fortsätter under tisdagen. Då hämtar vi ett trevligt speltips inför mötet mellan Vasek Pospisil och formtoppade Marton Fucsovics.

Marton Fucsovics från Ungern är grussäsongens kanske största utropstecken så här långt då den blott 26-årige spelaren såg till att vinna turneringen i Geneve. Nu är det visserligen inte den största turneringen, men likväl var det ett rejält styrkebesked och en trevlig fjäder i hatten inför Franska Öppna.

På sin väg fram till turneringensvinsten i Geneve slog han ut bland annat Frances Tiafoe och Stan Wawrinka, för att inte nämna Steve Johnson. Det som möjligen sänker kredibiliteten är att det var Peter Gojowczyk som väntade i finalen, men en ATP-titel är likväl en ATP-titel. Det är många betydligt högre rankade spelare som går rakt igenom sin karriär utan att plocka en sådan.

I den första omgången av Franska Öppna står Marton Fucsovics inför ett motstånd som han också ska klara av. Vasek Pospisil från Kanada är en ganska mångsidig spelare som kan sprattla till bra – under vintern har han bland annat slagit både Ivo Karlovic och Andrey Rublev – men kanadensaren är sannerligen ingen grusspelare.

Ett lite säkrare spelval

Som bekant är form otroligt viktigt inom tennis då det handlar om att våga slå bollarna enligt matchplanen. En spelare som kommit in i ett riktigt stim kan därmed slå nästan vem som helst och efter vinsten i Geneve är frågan om Marton Fucsovics befinner sig i just ett stim. Det lär åtminstone ha varit en enorm boost för självförtroendet.

Samtidigt som Marton Fucsovics spelade ATP-turneringar i Rom och Geneve spelade Vasek Pospisil på Challenger-touren, där han förlorade finaler i sydkoreanska Gimcheon och Busan. Detta trots betydligt mer överkomligt motstånd. Att spela på den lite sämre touren för att få självförtroende inför Franska Öppna var ett ganska klokt beslut, men med tanke på lottningen som föll tror vi att kanadensaren får det tufft.

3-0 ligger nära till hands, men risken är att Vasek Pospisil kniper ett set. Marton Fucsovics -1,5 set spelas till 1,54 gånger krämen hos Ohmbet.

  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Marton Fucsovics -1,5 set
Odds:  1,54 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 11:00, tisdag 29/5
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.