Speltips inför Växjö Lakers – Frölunda 26/10: Generösa spelbolag

Simon Pålsson Publicerat: 26 oktober 2017

Växjö Lakers och Frölunda HC gör upp i ett hett SHL-möte på torsdagskvällen. Här tycker vi att spelbolagen är väldigt snett ute i sin värdering av favoritskapet.

Frågetecknen kring Frölunda fortsätter att resa sig, inte minst efter senaste matchen mot Brynäs. Då åkte laget på en saftig 4-0-förlust på hemmaplan och nu är det många som undrar var Roger Rönnberg är på väg med sitt lagbygge den här säsongen.

På torsdagskvällen väntar nästa tuffa utmaning för Frölunda, som åker österut för att ta sig an Växjö Lakers på bortaplan. Det här är utan tvekan en av säsongens tuffaste matcher.

Det finns inte mycket i Frölundas säsongsinledning som ingjuter känslan av stabilitet. Laget blandar bra prestationer med rena bottennapp och som vi varit inne på flertalet gånger känns identiteten lite flytande nu.

Växjö Lakers klar favorit här

Tolv omgångar in i säsongen hittar vi Växjö Lakers långt upp, med chansen att ta över serieledningen i händelse av seger mot Frölunda. Det har med andra ord varit en mycket stark inledning på säsongen, där den stora saken som sticker ut är det defensiva spelet. 19 insläppta mål är överlägset bäst i hela ligan.

Formen är dessutom relativt god, med ett starkt hemmaspel som sticker ut. Växjö Lakers har en tydlig förmåga att städa av motstånd som känns svaga, antingen generellt eller formmässigt. Efter insatsen senast måste Frölunda räknas in i den kategorin.

Spelbolagen är lite väl fast i känslan av att det här är två jämna lag. I nuläget tycker vi verkligen inte att så är fallet.

Växjö Lakers vinner (ordinarie tid) spelas därmed till hela 2,20 gånger smeten hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Växjö Lakers vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 26/10
TV:   cmorelivetre logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: