Speltips inför Vegas Golden Knights – Colorado Avalanche 28/10: Mål, mål, mål

Simon Pålsson Publicerat: 26 oktober 2017

Ett av ligans allra mest formstarka lag – Vegas Golden Knights – spelar hemma mot Colorado Avalanche. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips till 1,88 gånger degen.

Redan nu är det dags att kliva in på den match som spelas natten till lördag svensk tid i NHL. Vegas Golden Knights – som haft en ganska fin säsongsinledning på sitt första äventyr i NHL någonsin – tar sig an Colorado Avalanche.

Efter åtta omgångar står Vegas Golden Knights på fantastiska sju segrar, där den enda plumpen i protokollet kom hemma mot Detroit Red Wings. Vad som verkligen imponerar är offensiven, där laget visat sig mycket starka. Det här blir den sjunde raka hemmamatchen vi kan bara tänka oss att laget gärna avslutar sin långa rad av hemmamatcher med ytterligare en vinst.

Colorado Avalanche har inte varit fullt så framgångsrika, men står likväl på fem vinster efter nio matcher. 5-3-segern hemma mot Dallas Stars bröt en tre matcher lång förlustsvit, varpå laget nu kan åka till Las Vegas med lite råg i ryggen. Det här är ett lag som inte sällan bjuder upp till öppna matcher.

Öppen matchbild att vänta

Det kryllar av skador hos hemmalaget, som saknar inte mindre än två av sina målvakter just nu. Både Marc-Andre Fleury och Malcolmn Subban kommer att missa ett par veckors spel. Den förstnämnda ådrog sig en hjärnskakning för några dagar sedan och behöver kurera sig, medan Malcolm Subban har problem med en underkroppsskada. Därtill är Clayton Stoner otillgänglig, samtidigt som Erik Haula är högst osäker. Primärt handlar det här alltså om defensiva avbräck.

Det finns en del skador att ta i beaktande även i Colorado Avalanche. Defensivt får laget klara sig utan backarna Patrik Nemeth och Sergei Boikov. Offensivt är J.T. Compher och Tyson Jost inte tillgängliga de närmsta veckorna.

Känslan är att båda lagen har sina styrkor i offensiven och att de gärna bjuder upp till dans. Med ett par tunga defensiva avbräck i främst hemmalaget finns det också alla möjligheter att såra varandra.

Över 5,5 mål spelas till 1,88 gånger insatsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  00:05, lördag 28/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: