Speltips inför Vegas Golden Knights – St Louis Blues 31/3: Bra slagläge

Simon Pålsson Publicerat: 27 mars 2018

St Louis Blues har ett bra utgångsläge inför bortamötet med topplaget Vegas Golden Knights i NHL. Med tanke på att slutspelsplatsen jagas behöver laget kliva på här.

Efter en rasande inledning på säsongen har Vegas Golden Knights onekligen humaniserats på sistone och under våren ser laget inte fullt så ostoppbara ut. Nu trillar det in lite onödiga förluster och på det hela taget är poängsnittet betydligt sämre just nu.

Förra veckan var vi helt rätt ute inför lagets hemmamatch mot bottenlaget Arizona Coyotes, där vi förutspådde skrällen och fick lite skönt klirr i spelkassan. Nu har vi ungefär samma känsla inför mötet med St Louis Blues natten till lördag svensk tid. Här finns det ett bra utgångsläge för gästerna och efter ett par målsnåla matcher kanske det rasslar till igen?

Som bekant var Vegas Golden Knights det stora målfestlaget under hösten och den identiteten är inte helt gömd än. Visst, det har sett betydligt målsnålare ut på sistone, men det finns en spets och det finns också en oförmåga att hålla tätt bakåt.

St Louis Blues med bra form

Just nu har St Louis Blues verkligen träffat rätt i sitt spel och laget kommer till den här matchen med en härligt gryende form. Åtta vinster på de nio senaste är inte bara ett bevis på att formen är hittad, utan är också en garant för att laget kommer med energi till Nevada. Märk väl att Vegas Golden Knights lite knackiga form på sistone gör att St Louis Blues förmodligen vädrar ett bra slagläge här. Vittring!

Hemmalaget har dessutom fem spelare otillgängliga: Luca Sbisa, Reilly Smith, David Perron, William Carrier, Clayton Stoner. Hos gästerna är långtidsskadorna vanliga: Carl Gunnarsson, Jay Bouwmeester och Robby Fabbri. Nikita Soshnikov och Scottie Upshall är också lite osäkra kort så här i slutet av mars månad.

Hur som helst anar vi ett bra slagläge för gästerna och tänker oss en match som blir målrik. Då kommer gästerna ha stora möjligheter att göra ett målmässigt avtryck.

St Louis Blues över 2,5 mål (inklusive övertid) spelas till 1,95 gånger krämen hos Ladbrokes.

  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips:  St Louis Blues över 2,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (Upp till 1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  04:30, lördag 31/3
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: