Speltips inför Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets 19/5: Konferensfinal

Simon Pålsson Publicerat: 16 maj 2018

Det är dags för det fjärde mötet mellan Vegas Golden Knights och Winnipeg Jets i den ena konferensfinalen på andra sidan Atlanten, där det verkligen drar ihop sig i NHL.

Efter att ha förlorat den första konferensfinalen mot Winnipeg Jets har Vegas Golden Knights verkligen träffat rätt i sina prestationer vid två raka tillfällen i matchserien. Först kvitterade laget till 1-1 i matcher på bortaplan, för att senast gå upp till 2-1 i matcher inför sin hemmapublik.

Det gör att det plötsligt är William Karlsson och company som sitter i förarsätet och har allting i egna händer. Hemma i Vegas vet vi också att laget är väldigt starka, så bli inte förvånade om vi har 3-1 i matcher när vi vaknar upp på lördagsmorgonen.

Vad som ofta imponerar med Vegas Golden Knights på hemmaplan är målskyttet, där det känns som garanti att laget gör åtminstone tre mål framåt. Nu är inte alltid defensiven lagets största styrka, men tre mål ska vanligtvis räcka till åtminstone poäng. Det finns egentligen ingen anledning att förvänta sig ett mindre målstarkt Golden Knights natten till lördag.

Winnipeg Jets saknar motrecept

Det såg väldigt bra ut efter den första matchen i konferensfinalen, men i de två senaste matcherna har det blivit tydligt att Winnipeg Jets inte riktigt vet hur de ska hantera Vegas Golden Knights väldigt fartfyllda offensiv. Samtidigt hamnar laget ofta i svackor under matcherna där de har på tok för lite puck och då säger det sig själv att det blir svårt att hota framåt.

Under våren har Winnipeg Jets haft en fantastisk period i NHL och har verkligen växt ut till en reell guldkandidat, men nu känns laget ett halvt steg efter Vegas Golden Knights. Åtminstone på bortaplan.

Nikolaj Ehlers har anslutit till Dimitry Kulikov på skadelistan för bortalaget, men förhoppningen är att han kan spela ändå. Hos hemmalaget är målvakten Malcolm Subban osäker på grund av sjukdom, vilket även David Perron är. William Carrier hoppas spela, men Clayton Stoner får vi inte se i spel.

Skadorna till trots har vi känslan av att Vegas Golden Knights är snäppet för tunga på hemmaplan. Vegas Golden Knights +0.0 (asian handicap) spelas till 1,88 gånger såsen hos Unibet. Det är samma spel som draw no bet, varpå vi får pengarna tillbaka vid kryss.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Vegas Golden Knights +0.0 (asian handicap)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, lördag 19/5
TV:    viasathockey logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: