Speltips inför Vejle BK – Arhus Gf 30/7: Danskt möte

Simon Pålsson Publicerat: 29 juli 2018

Det blir fokus på målmarknaden inför måndagens danska ligamöte mellan Vejle BK och Arhus GF. Matchen spelas alltså den 30 juli 2018.

Annons:

Med ett par veckor kvar till de europeiska ligorna runt om i Europa drar igång får vi leta spel i lite alternativa ligor, men självklart går det att gräva fram spelvärde även i lite mer obskyra eller inte så medialt bevakade ligor.

Nu har vi exempelvis hittat ett spel i den danska ligan, som nyligen dragit igång sin nya säsong och där lagen så sakteliga börjar hitta formen på allvar. Två lag som har öppnat relativt bra är Vejle BK och Aarhus GF.

Efter två spelade matcher vardera står lagen fortsatt obesegrade och är nog nöjda med hur inledningen har sett ut både spel- och resultatmässigt. Nu har Aarghus GF, som är lite av en outsider den här säsongen, inte vunnit någon match än, men två kryss mot Nordsjälland och Midtjylland är trots allt fullt godkänt.

Ett spel på målmarknaden

Det går att fundera på en hel del spel vad gäller den här matchen och det går att ställa sig lite frågande till hur oddssättarna valt att värdera själva favoritskapet i matchen. Aarhus GF är som sagt en outsider i toppen den här säsongen, men känslan är att formen är aningen bättre hos hemmalaget.

Trots det är spelbolagen fast beslutna om att det är gästerna som bör ligga närmast en trepoängare här, trots formstarkt motstånd och bortaplan. Det skulle kunna öppna för ett spel på hemmalaget i någon form då oddset är lockande.

För egen del siktar vi dock in oss på målmarknaden. Båda lagen har sett giftiga ut framåt och bör ha goda möjligheter att näta här. Då inget lag heller har något att förlora är det förmodligen en hel del tuta och köra som väntar.

Båda lagen göra mål spelas till 1,91 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, måndag 30/7
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.