Speltips inför Virtus-pro – OG 2/4: Formsvagt lag

Simon Pålsson Publicerat: 2 april 2020

OG smällde till med en tung vinst mot G2 Eports senast i ESL Pro League, och visade då att man har vad som krävs för att slå Virtus.pro den 2 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

ESL Pro League åker vidare som ingenting har hänt och med tanke på att det här är en helt onlinebaserad turnering som spelas i ligaformat går det minsann att spela CS:GO även om det råkar vara corona.

Resten av sport- och idrottsvärlden har i stort sett blivit helt lamslagna, men här har man valt att köra på precis som vanligt. För oss som jagar bra betting om dagarna finns det ingen anledning att inte känna stor glädje inför det.

Det finns också ett väldigt bra spelvärde på esport generellt, och den som inte sysslar med esportbetting än behöver nog ta tag i att göra det snarast. Här finns det som sagt pengar att hämta för den som har bra koll.

Nu ser spelbolagen ut att få allt bättre koll, men det går ändå att hitta helt skeva oddsvärderingar för den som har koll på lagen. Twitch är ett bra verktyg för dig som vill följa matcherna live, men hos många spelbolag streamas det också gratis.
Annons:

Virtus.pro är ur form

Virtus.pro är ett klassiskt lag som ofta är med i stora turneringar, men som inte direkt har en stor framtid för sig. Det är ett lag som visat svag form på slutet och som nu är rankade som lag nummer 20 i hela världen.

Just nu har man en win rate på helt otroliga 11,11 % på de tre senaste månaderna. Man vinner alltså i stort sett bara var tionde match. Svindlande usla siffror från Virtus.pro. Dessutom står man på sex raka förluster just nu.

OG har däremot visat fina tendenser och vann med klara 2-0 mot G2 Esports senast. Det känns som att lagets form snarare pekar uppåt – och det bådar gott inför fortsättningen. OG är ett av lagen med stor förbättringspotential över tid, med flera unga talangfulla spelare.

OG att vinna spelas till 1,61 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  OG vinner
Odds: 1,61
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 14:25, torsdag 2/4
TV:   –
Stream:  unibet logo  Twitch

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: