Speltips inför Vitryssland – Tyskland 16/1: Handbolls-EM fortsätter

Simon Pålsson Publicerat: 16 januari 2020

Alla ögon riktas mot målmarknaden inför den spännande matchen mellan Vitryssland och Tyskland i handbolls-EM.

Annons:

Det är åter dags för handbolls-EM och matcherna duggar som ni märker väldigt tätt. Här finns det ingen rast och ingen ro för spelarna. Först är det match, sen en dags vila och sen är det rakt på match igen.

På torsdagen inleds också huvudrundan, där lagen som gjort det bäst i det första gruppspelet nu ska kliva in i nästa gruppspelsfas. Som ni säkert känner till har handbollsmästerskapen det här lite egna upplägget.

Två lag som sitter i en bra position är Tyskland och Vitryssland, som gjort det fint under gruppspelet och därmed tagit sig vidare. Nu har tyskarna i för sig sett lite hackiga ut och inte minst bakåt släpper man in för mycket mål. Det har kostat. Nu behöver man troligen vinna mot Vitryssland för att äventyret inte ska vara över.

Vitryssland har också två vinster och en förlust, men i vinstmatcherna har man öst in mål som ett bevis på sin tydliga spets. Det gör att vi tror på mål här också.

Annons:

Överspel i huvudrundan

Vad vi kan ta med oss från de senaste gångerna som de här båda lagen spelat mot varandra är att det brukar bli målrikt. 31-25 till Tyskland var resultatet när lagen spelade mot varandra i gruppspelet av VM 2017. Men det är som sagt ett par säsonger sedan.

Märk väl att det också spelats en rad matcher i slutet på 00-talet. Flera gånger har det varit brutala målfester, men med tanke på att det numera är över tio år sedan går det inte direkt att dra några för stora växlar av.

Vad vi vet är att det här är två lag som har sina styrkor i offensiven och som gärna vinner matcherna genom att göra fler mål än motståndarna – om ni förstår vad vi menar. Det gör att vi kommer rikta in oss på målmarknaden här.

Över 56,5 mål spelas till fina 1,77 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 56,5 mål
Odds: 1,77
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:30, torsdag 16/1
TV:  tvtio logo
Stream:  viaplay logo

 
Annons:


Annons: