Speltips inför Washington Capitals – San José Sharks 23/1: Läckande försvar

Simon Pålsson Publicerat: 22 januari 2019

Det går inte att klaga på den underhållning som väntar natten till onsdag i NHL när Washington Capitals tar sig an San José Sharks.

Annons:

Äntligen är det dags för lite fokus på NHL igen och när vi nu så sakteliga närmar oss den avgörande fasen av grundserien börjar det bli spännande på allvar.

Det är nog fler än vi som kan känna att vissa perioder under säsongen är lite mer dödfödda än andra, men nu känns det som att det kittlar på allvar igen. Ett möte som Washington Capitals mot San José Sharks gör också någonting extra med en.

Det här är två offensivt väldigt starka lag som på senare tid haft svag defensiv form. Fem förluster i rad för hemmalaget och tre förluster i rad för bortalaget. Åtta insläppta mål senast för hemmalaget (och sju i en annan match förra veckan) samt totalt 18 insläppta på de tre senaste för bortalaget. Det mesta talar minsann för att det ska släppas in ordentligt med mål här.

Fint odds på bordet

Det är fina förutsättningar i truppen för hemmalaget Washington Capitals som egentligen bara saknar backen Christian Djoos. I övrigt kan hela matchtruppen användas i den här matchen och det är såklart en klar fördel.

Erik Karlsson är som bekant också skadad, men då för bortalaget. Det har aldrig blivit precis så som alla parter har önskat under den här säsongen, men det finns såklart en oerhörd potential i svensken fortfarande. När det väl lossnar blir han att räkna med, men det är alltså tidigast i februari månad. Marc-Edouard Vlasic är också på skadelistan.

Det mesta i lagen talar faktiskt för många mål här. Det är två potenta offensiver utan större avbräck (sånär som på Erik Karlsson) och trenden i båda läger är också högst målrik.

Över 5,5 mål spelas till 1,71 gånger såsen hos Unibet. Det är trots allt ett helt okej odds inför nattens kittlande möte.

Annons:

Rygga spelet hos Unibet – Ta del av deras bonus här

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 01:05, onsdag 23/1
TV: viasathockey logo
Stream: viaplay logo
Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor: