Speltips inför Winnipeg Jets – Nashville Predators 4/5: Målspel igen

Simon Pålsson Publicerat: 1 maj 2018

Nashville Predators är på full jakt efter sin andra seger i matchserien mot Winnipeg Jets. Tre matcher in i slutspelsserien mellan lagen är ställningen 2-1 till Winnipeg Jets.

Det hettar till på allvar i Stanley Cup-slutspelet och den kanske allra mest underhållande matchserien hittills avgörs mellan Nashville Predators och Winnipeg Jets, två lag som verkligen håller liv i sitt respektive rykte om att vara målglada lag.

Tre matcher in i matchserien står Winnipeg Jets på 2-1 i matcher och har nu chansen att skaffa sig matchboll genom en andra raka seger på hemmaplan. Det vore en mycket stark prestation mot ett väldigt svårstoppat Nashville Predators, vars målfabrikation fortsätter att vara väldigt stark.

Filip Forsberg, Viktor Arvidsson och Ryan Johansen är bara några av spelarna som fortsätter att visa fin form för Nashville Predators, som om de träffar rätt i resten av slutspelet är en reell kandidat till att gå hela vägen här. Men då gäller det förmodligen att studsa tillbaka direkt här och inte försätta sig själva i en situation där de måste hålla huvudet över vattenytan i tre raka matcher mot Winnipeg Jets.

Ett självklart målspel

4-1, 4-5 och 7-4 är resultaten så här långt i denna matchserie och det säger väl egentligen allting? Båda lagen saknar förmågan att få stopp på blödningen bakåt och dessa matcher har sannerligen inte varit drömmatcher för målvakterna. Det drösslar av skott i bra lägen och försvaren är snarare fokuserade på att vara redo för snabba omställningar än att hjälpa sina målvakter.

Nu väntar en intressant matchbild då Nashville Predators i princip måste vinna och därmed kommer att gå för det hårt i offensiv zon. Lagets förstakedja är enormt starkt och den får bra uppbackning av andrakedjan. Det känns som att det är dessa två som ska göra det.

Calle Järnkrok och Yannick Weber är osäkra för hemmalaget, som dock ser ut att slippa möta Joel Armia, Mathieu Perreault och Dmitry Kulikov. Tre tunga tapp för hemmalaget.

Här tror vi att Nashville Predators återigen sårar sitt motstånd. Över 2,5 mål (inklusive övertid) spelas till hela 1,78 gånger krämen hos Ladbrokes.

  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips:  Nashville Predators över 2,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (Upp till 1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  03:30, fredag 4/5
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: